![]() |
Cztery żywioły 2011 - Zadanie piąte - głosowanie
Zapraszam do głosowania, na najlepszą waszym zdaniem pracę. Przypominam zasady:
Cytat:
Prezentacja prac: http://www.forum.thesims.pl/showthre...92#post1480892 Sonda zostanie zamknięta w niedzielę, 18.12.2011 o godz. 19:00 Życzę wszystkim drużynom powodzenia! |
Odp: Zadanie piąte - głosowanie
Zagłosowałem i życzę powodzenia :)
|
18.12 to niedziela, nie czwartek : p
|
oficjalne ogloszenie wynikow i nadanie rang/kolorow odbedzie sie w poniedzialek, chyba, ze dojade wczesniej w niedziele ale nie wiem
|
Heh. Widzę że tylko 2 prace... ;D
Niech wygra lepsza grupa. :D |
Zagłosowałam, życzę powodzenia :D
|
Łeee... Nie mogę zagłosować, bo mój net za wolno chodzi -_-
Jednakże obiecuję, że w sobotę na 100% oddam swój głos :) Edit: Już zagłosowałam ^___^ |
Zagłosowałam.
Trzymam kciuki ;) |
Zagłosowałam życzę powodzenia:)
|
Sonda zamknięta, oto wyniki ostatniego zadania:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Woda - 3 punkty ostateczna punktacja drugiej serii Czterech Żywiołów: PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 18 punktów DRUGIE MIEJSCE Woda - 15 punktów TRZECIE MIEJSCE Ogień - 8 punktów CZWARTE MIEJSCE Ziemia - 4,5 punktu Zaraz zostaną usunięte wszystkim kolory, a zatem dostęp do działów drużyn. Osoby ze zwycięskiej drużyny (Powietrze) dostają własną rangę w wybranym przez siebie kolorze LUB kolorowy nick, wedle uznania (skontaktujcie się ze mną, w związku z tym, którą nagrodę wybieracie). JEDNAKŻE jeżeli chodzi o nick, takie kolory nie wchodzą w grę: TAKI TAKI TAKI TAKI Prosiłabym też, aby te kolory nie były jakoś bardzo zbliżone do tych co wymieniłam wyżej (np. jaśniejszy/ciemniejszy jeden odcień). Zresztą wszystko można ze mną ustalić. To wszystko, serdecznie gratuluję zwycięskiej drużynie oraz wszystkim pozostałym! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:11. |