![]() |
FTS Newsletter 11[13]-Komentarze
: )
|
Odp: FTS Newsletter 11[13]-Komentarze
Jestem na serio bardzo zadowolony z wszystkich nowych, oraz tych starych - odwaliliście kawał dobrej roboty! W większości.
Na szczególną pochwałę zasługują motyka - za bardzo ciekawe i poruszające informacje o Wybrzeżach, chrupek - za ciekawe wiadomości z forum i pomysłowe opowiadanie, Gio - absolutnie fenomenalny "reality show" miło się czytało natomiast nie spodobał mi się dział Gingersa, oraz dział MeGusty, po prostu nie przemawiały do mnie. Rosemarie ciekawie przedstawiła seriale o których nawet nie słyszałem i może któryś obejrzę? :D Dziękuję również za docenienie mojego avatara, i umieszczenie mnie w rankingu userów na 1 miejscu, czego się w ogóle nie spodziewałem ;o Nieco chaosu było w Trudnych Sprawach :D, ale to nic. nadrabiało humorem i treścią. No i oczywiście dziękuję pano Vigero za wspaniały wywiadzik ze mną :D gratuluję również Łamaczce Łamigłówek Rosari oraz pozostałym nagrodzonym w rankingach :) inne działy również były fajne, lecz nie chce mi się już wymieniać :D 1111111111101010200/10 :D nowa ekipa wniosła dużo świeżości i jak widać opłaciło się :D rozpisałem się ;o |
Dziękuję BARDZO za umieszczenie mnie 2 razy w "Majstersztyk w aranżacji jadalni i aranżacji frontu bryły"
Naprawdę nie spodziewałem się. Dziękuję jeszcze raz, i życzę Wesołych Świąt całej ekipie FTS. Ten numer był wyśmienity. :D |
Oh, maj gaash, czujem szem zaszczyczona ! :D
Chce pozdrowić moich rodziców i babcie, która wpycha we mnie duże ilości jedzenia, i wgl cały świat ! Dziękuje, za to przecudowne wyróżnienie xD Gratuluje wszystkim zwycięzcom, a także nowej ekipie FTS, która ostro spracowała się przy tym wydaniu gazetki. Nawet nie wiecie, jak sie zdziwiłam, że gazetka ma 2 strony ^^ Życzę Super Wesołych Zakręconych Świąt i pozdrawiam :> Merii Kuruismasu ! ♥ |
to jest najlepsiejszy na świecie numer <3 <3 <3
extreme home makover <3 oglądam to na bbc więc wersje simową też polubiłem! <3 w kolejnym numerze kolejny 'odcinek', mam nadzieje? klawa enklawa super xd nowinki techniczne też. :d trudne sprawyyyyyy! oł yeah B) oo, horoskop był fajny :D m jak mieszkanie - trochę mnie zanudziło, ale fajne porady strefa luzu dobra, może coś wyślę : ) polecane the sims 3 się przyda ;d ogólnie to oceniam na 10000000000000/10 ;D e; @down ooo, to super <3 ;D |
Cytat:
|
Gazetka może mnie nie powaliła, ale artykuł o szale przedświątecznych zakupów/współczesnym rozumieniu świąt świetnie zredagowany. Nowi redaktorzy nieźle sobie poradzili.
|
Podoba mi się gazetka, cieszę się z powrotu świata w pigułce. Z prezentami to super pomysł:)
PS. Dzięki za umieszczenie mnie na 4 miejscu w rankingu avatarów! |
Co do idealnych prezentow.... u mnie zegarek by nie przeszedl. W mojej rodzinie, uwaza sie, ze nie powinno dawac sie zegarka w prezencie, bo to przynosi pecha...
A ogolnie rzecz biorac, wydanie udane i "grube" :D |
Bardzo fajny numer! Gazetka mi się podoba ^^
Mając takiego neta jak ja, umieram ze szczęścia, że udało mi się dzisiaj ją przeczytać i skomentować :D Bardzo podobały mi sie wywiady, trudne sprawy <3, opisy i oceny seriali, nowinki z forum i dopowiem jeszcze, że mój horoskop się sprawdził ^^ Tak, czy siak, odwaliliście kawał dobrej roboty. Wesołych świąt! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:21. |