![]() |
Marry The Night pojawi się w Zostań Gwiazdą!
Informacja z ostatniej chwili!
W sountracku do The Sims 3 Zostań Gwiazdą zawita Lady Gaga ze swoim najnowszym hitem Marry The Night! To niesamowite, że ktoś naprawdę znany i ceniony pojawi się w kolejnym dodatku. Zazwyczaj w soundtrackach pojawiały się gwiazdy... mniej znane. Lady Gagę w Simach potwierdza ten twitt: R: The Sims Studio oferece contrato para Lady Gaga cantar "Marry the Night" na linguagem SimLish para a expansão "The Sims 3: Showtime". Źródło: http://www.twojesimy.com/ |
Odp: Marry The Night pojawi się w Zostań Gwiazdą!
No sorry, a Depeche Mode?
A Nelly Furtado? A Katy Perry? |
Ale Super! Bardzo się cieszę... :D
I pewnie będzie też firework Katy Perry ;) |
O mój Boże!!!
Na pewno kupię ten dodatek, bo jestem Little Monster. :) Kupię chociażby tylko po to, żeby usłyszeć jak Gaga śpiewa w języku simlish. :) |
O Matko, tylko nie ona. ><
|
Eh, mi to obojętne. Queen pasowałby tu, ale to niemożliwe, z oczywistych powodów...
|
Cytat:
|
A ja nie lubię Gagi. Gwiazdy mniej znane? No sorry, ale powiedzcie mi, że Rise Against nie są znani :P Przecież było My chemical romance, 3oh 3 , Katy Perry.
|
No właśnie, MCR, Rise Against, 3oh3 są znani, a nawet bardzo, przynajmniej tak mi się wydawało. :| Nic nie mam do Gagi, ale jej muzyka to nie mój styl :D
|
W sumie to ja też nic nie mam do niej, po prostu jej nie słucham. A i tak wolę Gagę niż [tu zostanę pewnie zlinczowana] Adele. Ale Marry the night nawet pasuje do klimatu nowego dodatku, więc może być ciekawie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:28. |