![]() |
Odp: Willa " Czar shabby chic "
Piękne 10/10
Wszystkie meble do siebie pasują, podoba mi się to biel, najładniejsza sypialnia Wiesz że akórat o Tobie myślałem, patrze, a ty ANIOŁEK B) |
Cudny, spójny, jednorodny stylistycznie!
Nawet nowoczesne elementy jak deska do prasowania czy pralka, wyglądają świetnie :redface: 10/10 |
Shabby chic? Sama też lubię ten styl w simowym budownictwie, ale tylko na zdjeciach :D Szlag by mnie trafił gdybym miała robić te wszystkie clutterki, sztuczny bałagan itd.
Śliczna bryła :) Świetnie wkomponowałaś tam cegłę, a ta pnąca się roślinka... Ajj <3 Ogródek bez zastrzeżeń. Wnętrza są boskie <3 Każde z osobna, mogę się teraz tylko rozkoszować widokiem :> To było piękne <3 Imo najlepszy z Twoich dotychczasowych domków i zarazem mój ulubiony :) 11/10 Ja chcę jeszcze!!!! :( |
Oj tak, zdecydowanie moje klimaty :) Śliczny dom, zwłaszcza urzeka mnie szczegółowe udekorowanie. Az wracają miłe wspomnienia z TS2 i chce się do nich znowu sięgnąć:)
|
To jest niesamowite, jak każdy Twój projekt zachwyca. Ja myślę, że nie potrzeba wielu słów do opisania tego domu. Wystarczy jedno: magia.
|
Niesamowity, dopracowany w każdym calu. Bryła jest świetna, wnętrze i ogród też mi się bardzo podobają. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. :) 10/10
|
Aniołku, rzecz która mi się w oczy rzuciła: Czemu właścicielki nie pokazałaś?
|
Kenny McCormick, Estella Sanchez, Liv, Flyaway, Yuki, Rosemarie - dziękuję Wam bardzo za komentarze. ;) Ucieszyły mnie te wszystkie miłe opinie...
Cytat:
|
Z zewnątrz cudeńko, w środku już mniej. Zbyt biało i ogólnie lalkowato jak dla mnie.
Jednak łazienka podoba mi się ;) Jestem pod wrażeniem zdjęć ogrodu. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:12. |