![]() |
Odp: Aoi
Podoba mi się ^^ Naprawdę mi się podoba ^^ Wnętrza faktycznie są bardzo przytulne i przyjemne dla oka. Nie wiem, co podoba mi się najbardziej. Chyba sypialnia :) Świetne masz te zasłony :)
Nie będę się rozpisywać, bo znam się na tym jak.. (nie powiem kto, na czym). Po prostu dostajesz ode mnie 9/10 Bryła za zwykła, eh ;> |
Bryła za prosta, a szkoda. Brązowy krzyżyk też mnie przeraża :P
Cytat:
Za dużo lamp ulicnzych. U siebie stawiam jedną w połowie parceli i wystarcza :P No i potem jeszcze normalnie oświetlenie zewnętrzne ogrodu i domu. No i zachodzę o głowę, JAK TO AUTO STAMTĄD WYJEDZIE? :D Matko, te zdjęcia! Masz tam taki miszmasz wszystkiego, kolorów, wzorów, kształtów, że się gubię w tym wszystkim! Poza tym skupiasz sie na szczegółach, a nie na ogóle przy robieniu zdjęć. Przydałaby się większa perspektywa/zwiększona odległość od fotografowanych obiektów. Przez to zgubiłam się w kuchni i nie wiem co o niej myśleć :| Łazienka już nie ejst taka zawalona i hurra!, podoba mi się :D Najlepsze pomieszczenie w domu. To połączenie czarnego z białym i resztą fajnie Ci wszystko skontrastowało. Kącik wypoczynkowy koło schodów? Omamusiu, wybitnie nie w moim niephotoskinningnowanym maxis-matchu. Ten dywan to teksturowa porażka o_O A wazon z kwiatami tak strasznie wystaje ponad resztę rzeczy na stole i jest zachwiana harmonia (:D). Salon to moje drugie ulubione pomieszczenie, w sumie mogłabym je nawet postawić na równi z łazienką ; D Mam rozumieć, że to żółte wiklinowe coś to lampa? ;] Btw, dopiero teraz zauważyłam, że masz bardzo ładne panele w tym domku! Możesz zdradzić tajemnicę, skąd? ;] Sypialnia to fail pod względem tekstur! Photoskinning rules! Czerwone zasłony też nijak pasują, poza tym łóżko i szafka nocna (?) mają inny styl niż reszta. I aż dwa dywany? ;o Nie ma rzutów :( Ale i tak ciężko mi wybaczyć, że domek piętrowy jest dla jednej osoby! U mnie by to nie przeszło ;/ (no ale ja mam też ten problem, że nie mogę sobie na to pozwolić, bo w otoczeniu nie mam pomału miejsca na nowe domki...) 7/10 |
Jedyne, do czego się przyczepię to ilość zdjęć. Poza tym bardzo mi się podoba :)
Bryła skromna, ale to nie przeszkadza, a wewnątrz wszystko jest na swoim miejscu. To tyle ode mnie ;) Moja ocena: 10/10. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mi się tam podoba, ale coś zgrzyta :)
Ocena 8,5/10 |
a mi sie bardzo podoba domek.
bez oceny, bo sie nie znam na takim ocenaniu, a nie lubie dawac jakis glupich cyferek! ale bardzo mi sie podoba |
jaaaaaaaaki fajny dom, :D
Bardzo mi sie podoba, tylko moim zdaniem troszeczkę za dużo tych 'damskich' pierdółek tam jest |
Domek jest super, mimo swojej prostej bryły, zachwyca wnętrzami, które są pięknie umeblowane.
Osobiście mnie najbardziej przypadła do gustu łazienka (kocham błyszczące ściany i podłogi, ale niestety bestialsko przycinają mi grę, więc ich nie używam :P). A zdjęć jest zdecydowanie za mało, brakuje mi fotek tych ślicznych pomieszczeń zrobionych z daleka, żeby można było sobie wyobrazić, jak to wszystko jest rozmieszczone w pokojach, no i przydały by się jakieś rzuty... Ogólnie bardzo mi się podoba, lubię bajzel (czyli całą masę różnych bezużytecznych bibelotów, gdzie to tylko możliwe :P), chętnie bym sobie pograła w takim domku, oczywiście 10/10 ;) |
Dzięki za komentarze :D
Dodałam kilka nowych zdjęć, głównie kuchni i zrzutów. Oglądajcie i komentujcie xd |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:40. |