TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   W jakich klimatach chciały by żyć wasze simy. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62653)

Lubie 29.01.2012 12:57

W jakich klimatach chciały by żyć wasze simy.

Tak jak w temacie, w jakich klimatach chciałyby żyć wasze simy.
Ciepłe Miami, leśne, spokojne miasteczko czy nowoczesne Tokio. A może coś innego?

Ja wolałbym umieścić moje simy w spokojnym miasteczku, żywcem wziętym z amerykańskich filmów. Gdzieś gdzie płynie mała rzeka. Skromna plaża... Rozumiecie. xd

(gdy wybierzesz odpowiedź inne, napisz jakie. )

eyvee 29.01.2012 13:04

Odp: W jakich klimatach chciały by żyć wasze simy.

Ja chcialabym miasto wlasnie w stylu Miami :) lub cos w tym stylu, zeby bylo wielkie, ale nie zawalone ciasno budynkami.
Chcialabym tez miasto takie zwykle np. jak Sunset, ale zeby bylo tak ladnie oddzielone czesc miasta bylaby by taka "zwykla" z duza iloscia parceli, i druga czesc miasta cos a la Bridgeport :)

Rosemarie 29.01.2012 15:46

Zagłosowałam na czwartą opcję, czyli "miasteczko gwiazd typu Miami", bo mi najbardziej bym właśnie chciała takie miasto. Leśne/Jesienne miasteczka zbytnio mi się przejadły. Chciałabym, żeby było tam dużo klubów, ale bez przesady, nie chciałabym żeby były zawalone ciasno budynkami.

neville 30.01.2012 19:33

A GDZIE ANGIELSKIE MIASTECZKO?! :((
dlatego wybrałem "inne"

Ariall 30.01.2012 19:39

Wyobrażam to sobie...

Tokio - futurystyczne, oryginalni Simowie w oryginalnych ubraniach i ciekawych fryzurach. Miasto przyszłości. *_*

Miami - cud, miód i orzeszki - szał! Gwiazdy, wieżowce, urocze przedmieścia i osiedla gwiazd. Duże miasto ze snobami i freakami położone nad bajeczną plażą. Świat wytatuowanych kolesi i roznegliżowanych kobiet.

Inne (jak dla mnie Hawaje) - wszyscy noszą się luźno - krótkie spodenki, stroje kąpielowe i wieczna impreza. <3

Lubie 30.01.2012 19:52

Ruiku, angielskie miasteczko=leśne miasteczko, przynajmniej mi się tak wydaje. xd

MiniMous 30.01.2012 20:40

Ja zagłosowałam na ''leśne miasteczko'' . Nie wiem , dlaczego , ale wydaje mi się , że przydałoby mi się takie miasteczko .:)

Spectrum 30.01.2012 20:55

@Up. W Anglii jest stosunkowo mało lasów. ZOstały one wykarczowane przed wiekami. Teraz są tylko nieliczne hodowle drzew iglastych. Choć słyszałem, że chcą ostatnio przywrócić dawne, liściaste.

Lubie 31.01.2012 15:39

Sorki, mój błąd. Od zawsze angielskie miasta kojarzyły mi się z takimi, co są np. w filmach lub kreskówkach, jak 'Ah ten Andy' czy 'Ludwiczek' (:D)

neville 31.01.2012 19:40

ale to są stany zjednoczone :|

fajnym wyborem jeszcze byłoby średniowieczne miasto, tylko należało by zmienić nazwę miasta

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:25.