![]() |
Odp: New dream
Cudowny projekt. Jasno, przestronnie... Podobają mi się kolory we wnętrzach i to, że w każdym pomieszczeniu jest tyle najróżniejszych akcesoriów. Przez to widać, że dom tętni życiem :) Właśnie w takich momentach przeklinam swojego kompa za to, że nie mogę grać w dwójkę :(
|
Projekt jest naprawdę świetny! Otoczenie wokół domu bardzo ładne i klimatyczne. Wnętrza również przypadły mi do gustu. Mają taki 'dwójkowy' klimat;). Szczególnie podoba mi się sypialnia nastolatki i łazienka :3. Nie podobają mi się sofy z salonu na piętrze, ale to tylko mały detal.
Projekt jak najbardziej udany. 10/10. |
Bryła jest moim zdaniem trochę źle przedstawiona, dopóki nie zobaczyłam rzutów nie wiedziałam nawet jak wygląda xD
Za to środek... <33333 Genialny <3 Kuchnia trochę zbyt zimna a jak dla mnie, ale to już kwestia gustu :P Genialne łóżko w sypialni nastolatki, można wiedzieć skąd? :3 Daję 9/10, za tą bryłę :P |
Muszę przyznać, że z zewnątrz dom dużo bardziej mi się podona.
Z wnętrzy kuchnia i łazienka całkiem, całkiem... nie podoba mi się sypialnia rodziców i pokój córki. Wszędzie tak biało! |
Bardzo ładny kuchnia jest super 10/10 :) i... ładnie dobrane kolory
|
Moje pierwsze wrażenie ":O"
Dom świetny, ale nie buduj tyle bo aniołek będzie miała konkurencje :P:D:rolleyes: Niepodoba mi się ten wywinięty daszek nad basenem :( Ale ogółem SUPER 9,5/10 :) |
A mnie się osobiście nie podoba to, że postawiłaś wyższą szafkę tuż przed łóżkiem w sypialni dorosłych (mam ten komplet mebli), wygląda to nieładnie.
Natomiast z rzeczy które mnie urzekły, to sposób w jaki zrobiłaś taras, umieszczając pod nim basen, wygląda to super :) No i te wiązane zasłony w pralni <3 są boskie! byłabym dozgonnie wdzięczna, gdybyś powiedziała mi skąd je masz :P Ogólnie mówiąc, to cały domek wygląda świetnie, bardzo dobra robota! |
Dzięki za komentarze :)
Co do dodatków, to podam linki po południu. Póki co nie mam czasu, żeby włączyć cała grę xd |
Wybaczcie, że post pod postem. Chciałam, żeby pytający zauważyli odpowiedzi dotyczące obiecanych dodatków :)
Meryam, łóżka nastolatki mam stąd rudzielec, no niestety nie mam pojęcia, gdzie można ściągnąć te zasłony. Ja je pobrałam razem z jednym z projektów Janity, a w grze nie mam żadnych wskazówek co do tego, gdzie można ich szukać |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:07. |