![]() |
FTS Newsletter 12[14]-Komentarze
; )
|
Odp: FTS Newsletter 12[14]-Komentarze
to tak:
1. wiadomości z forum Cytat:
Cytat:
mmm, ciekawie :) 2. Horoskop - w moim przypadku raczej się nie sprawdza ;D 3. i 4. Gingers, w tym numerze poszło Ci na serio genialnie, po Twojej ostatniej wtopie dobrze się wybroniłeś. A Liv, to Liv. Oczekiwałem dużo i dużo dostałem, bardzo mi się podoba :) a sypialnia znakomita : P 5. Ranking - również mi miło, ale: Cytat:
Cytat:
6. Trudne Sprawy - bardzo pozytywnie, z humorem i ogólnie bardzo miło :) a "Walę Tynki" mnie rozwaliły >D 7. Home Make Over Cytat:
a tak to bardzo fajnie, ale krótko i wyszedł tylko zarys i paplanina : < 8. i 9. Pomysłowo Jin., Pomysłowo :D Bardzo fajnie wyszło, lecz nie podoba mi się "Męska Kuchnia" a nazwa "simNEWS" jakoś mnie nie przekonuje, lecz poza tym jest super :) 10. ENKLAWA <333333 Bardzo podoba mi się wywiad, nie mam nic do zarzucenia, a z psychotestu wyszło mi, że jestem samotnikiem, samo D się opłaca B) luubię enklawę :> 11. Strefa Luzu - Gratuluję Bindi i sam chętnie spróbuję swoich sił :D czop ze mnie i maruda, wypaczcie |
Cytat:
*"zamiennik eaxisowych" e się pomyliło z m :rolleyes: I temat z gazetką do zamknięcia (tu proźba do modów i adminów :)) @MOD: Nie cytuj z obrazkami! |
Cytat:
Eaxis jest poprawnie. Nie tylko Maxis tworzy The Sims, Maxis jest częścią EA Games. |
Kenny - jestem dziką pandą? :O Masz na to naukowy dowód? Chętnie posłucham, bo ciekawych rzeczy się o sobie dowiaduję...
Nie chce mi się i nie ma sensu szukać wszystkich meshy osobno. Już nie mówiąc o tym, że na stronie z dodatkiem są odpowiednie odnośniki. Nie, ma być "eaxisowych". Wbrew pozorom ja wiem, co piszę (bo nie jestem dziką pandą!) Może słówko o gazetce? ; o Podoba się, nie podoba? @down: tak, +1 do postów ;] |
No mi się podoba, doczekać się nie mogłem :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:21. |