![]() |
Odp: Projekt dla lubiących
Aaa. :3
Dla lubiejących jest the best. xd Śliczny domek... <3 Miałem rację, żebyś dodała. ;) Ocena : 10/10 Nie mam się do czego przyczepić (Dziękuję, dobranoc. :*) @down Chyba sama jesteś pusta (:)) Ona jest pełna jak ja, po zjedzonym objedzie. |
Cytat:
@up: ja jestem pusta? No dzięki, tej xd |
Śliczne.. Kuchnia nie jest aż taka pusta.., a wręcz podoba mi się, tak jak reszta domu.. 10/10 ;)
|
Najbardziej podoba mi się łóżko w sypialni i kanapa w salonie. Bardzo fajnie urządziłaś łazienkę. Podoba mi się, ze jest taka... przytulna ^__^
W kuchni nie podoba mi się jedynie kolor ścian. Dziwnie szary komponuje się z zielonym. Tak poza tym wszystko cacy :) 10/10 |
Dom naprawdę bardzo ładny, kolory pasujące, style także, wszystko ładnie, ale jak już widać, że tak dobrze Ci wychodzi, to czemu by się już nie poczepiać. Po pierwsze, ogrodzenie jest bardzo ładne, jednak zmieniła bym je na inne, kolory ścian w przedpokoju też mi się nie podobają. Obraz za biurkiem może i dopełnia całość, ale jakoś nie specjalnie mi on tam pasuje, w sypialni są 2 kolory brązu, postawiła bym na ten ciemniejszy i postarała się wszystko w nim właśnie (owszem, kolory można łączyć, ale tutaj sie to nie udało) oraz płytki w łazience też bym zmieniła. Tyle czepiania, teraz koniecznie muszę pochwalić Twoją dbałość o szczegóły - parapet a pod nim kaloryfer - idealnie <3 Przyznaję, że mile mnie to zaskoczyło.
Podsumowując dom jest bardzo ładny, niektórych rzeczy być może czepiłam się tylko z powodu gustu, jednak jest on bardzo ładny więc 9,9/10 ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki wam za oceny :) |
Niesamowicie mi się podoba jako domek do grania. Idealny dla moich simów :) Świetnie połączyłaś dodatki z neta i ikee. Niemniej jednak trochę pusto w niektórych miejscach, a czasem porozrzucane bez większego porządku dodatki rażą po oczach.
|
TEN DOMEK JEST WSPANIAŁY *.* Dlaczego ja takich nie potrafię budować?! Przyznam się do czegoś - marzę o takim :D Jest idealnie, najbardziej podoba mi się WSZYSTKO :d Ale gdybym miała wybierać, to pierwsze miejsce zajmuje salon, następnie łazienka, sypialnia i kuchnia. A właśnie - KUCHNIA NIE JEST PUSTA, jest świetna! :) Chcę to. :(
10/10 |
Dzięki wam za oceny :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:27. |