TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum Awards (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=553)
-   -   Forum Awards 2012 - Twórca najlepszego posta - sonda (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62939)

Vanitas 26.02.2012 14:39

Forum Awards 2012 - Twórca najlepszego posta - sonda

W tym temacie głosujecie na osobę, która Waszym zdaniem najbardziej zasłużyła sobie na rangę Twórca najlepszego posta
Przed głosowaniem proszę o zapoznanie się z regulaminem FA

Cytat:

Napisał SunnySimmy (Post 1493245)
A teraz wygłoszę Wam moją "piękną przemowę" dotyczącą mnie i jednocześnie wezmę udział w grze.

---------------------------------------
Do tego, czy mnie lubicie czy nie, liczy się najbardziej MOJE ZDANIE. Dla mnie ja jestem najlepsza i co mnie obchodzi przegrana, jak i tak ja walczyłam o swoje. I co? Łyso Wam? Liczy się w tym najbardziej moje zdanie, a moim życiem ja kieruję i nie ma się co wtrącać do tego, co tutaj napisałam. Po prostu nie ma sensu. Dla mnie jestem the best, a dla Was - odwrotnie, ale moje zdanie liczy się najbardziej, więc jestem (dla siebie) w tej lepszej opcji. Tak więc dziękuję Wam, że dzięki Waszemu minusowaniu mnie mogłam napisać to, co myślę. I dziękuję Meryam, że mnie zastąpiła.

Irbis 6
ilona 25
Narcyz 20 (-)
Meryam 18 (+)
zelkam 27

Nie mam komu dać minusa, więc daję Narcyzi, by Irbis odpoczęła.

PS. Moja przemowa to wyrażenie mojego zdania, więc nie możecie mnie za nią znienawidzić.

Cytat:

Napisał Don Sheogorath (Post 1496699)
95 172
No problemo! :D
Morgana boj sie boj. Bedziesz spala, i nawet nie zauwazysz jak moje jaderka, buszuja pod twoja bielizna :D

Cytat:

Napisał Don Sheogorath (Post 1496481)
95 098
No wiesz, sypiam na dworcu, bo ktos wycial mi jadra! :P :D

Cytat:

Napisał Don Sheogorath (Post 1496522)
95 117
No. Wszyscy bedziemy sypiac na dworcu, wszystkim wytna jadra, i wtedy bedziemy jesc mc donalda i kisiel bo jest mniam :D

Cytat:

Napisał Don Sheogorath (Post 1496545)
95 123
Tutaj bardzo przytulnie jest! Wszyscy sie pomiescimy :D
Morgana, oczywisicie, ze wszystkim. Nie ma wyjatkow. Moze jeszcze nie wiesz, ze masz jadra. Radze isc do kibelka, i porzadnie sie wymacac :D

Cytat:

Napisał ddo bwayo (Post 1495668)
oppa~ヾ(・ω・*)ノ
ciekawe jak to jest byc kaczka

tak sobie dreptasz

i tak sie bujasz na boki

i sie patrzysz na ludzi

i nie wiesz co to

wiec na nich kwaczesz

A ONI UCIEKAJA

i czujesz sie jak wladca swiata

Cytat:

Napisał Watchman (Post 1456384)
Jezu....
może następna gra "Napisz coś swoja dupą..."

Cytat:

Napisał stinkfist (Post 1501715)
serio? bycie niemilym i pisanie "bezsensownych" jest tu karane banem? przynajmniej byl zabawny.

ok, to ja tez sprobuje:

smierdzicie (jestem niemila) lokocskehyhfyueh a ja chetnie pobawilabym sie rozczlonkowanymi cialami boliwijskich dzieci (bezsensownosc, prowokacja)

8D 8D 8D

motyka 26.02.2012 15:22

Odp: Twórca najlepszego posta - sonda

przydałoby się w tym temacie zacytować te posty, tak samo przy głosowaniu na avatara czy sygnaturę wkleić obrazki, żeby nie tracić czasu na przeszukiwanie forum :)

@Gingers: Done ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08.