![]() |
MTU! - kwiecień 2012 TS2 - głosowanie
W związku z dyskwalifikacją pracy Ultraviolence musiałam zrobić nową sondę.
Przepraszam za kłopot i ponownie zapraszam do głosowania na metamorfozę, która Wam najbardziej przypadła do gustu simki z The Sims 2. Prace można obejrzeć jeszcze raz tutaj. Aha - powód Ultraviolence użyła masek, których nie można było użyć w tej edycji. Przepraszam za zamieszanie, ale trochę się na simach nie znam, więc proszę o wybaczenie... I muszę się przyznać do błędu, że w poprzedniej ankiecie nie umieściłam Filable, za co bardzo ją przepraszam i mimo, że szybko naprawiłam błąd, to i tak teraz wszyscy mają równiejsze szanse :) powodzenia :) Ps. I wydaje mi się, żeby było sprawiedliwiej, to sonda ta będzie otwarta o 24 godziny dłużej. |
Odp: WAŻNE!!! MTU kwiecień 2012 TS2 - głosowanie
Okej, zatem zagłosowałam ponownie. Wszystkim życzę powodzenia.
PS. Sugerowałabym może zmianę linku, w którym można obejrzeć prace, na ten. Obecny nakierowuje na jedną z prac :redface: @motyka zrobione:) |
To chyba ja powinnam przeprosić za to całe zamieszanie... :redface: W każdym razie, życzę wszystkim uczestnikom powodzenia! :)
|
Spoko, spoko. :) W sumie to się nie dziwię, bo wywaliło mnie na drugą stronę. Zagłosowałabym, ale nie będę nikomu szansy zwiększać. xD
|
@Filleable: ja głosem nie pogardzę xD
A tak poważnie, to zdziwiłam się, jak przeczytałam tą wiadomość. Trochę szkoda, @ultraviolence, simkę zrobiłaś przeboską <3 |
Zagłosowałam, fajny konkurs swoją drogą :D
Szkoda że "ultraviolence" została zdyskwalifikowana bo simka była piękna. ;D |
hmmm, po dyskwalifikacji ultraviolence było mi trudniej, lecz w końcu wybrałem TĄ pracę : )
|
Cytat:
Bluszczu, TĘ pracĘ. |
o, jak milo odwiedzic stare katy ;)
Zycze uczestniczkom powodzenia! Ultraviolence duzo zyskala dzieki tej masce, ale jednak znalazlam bardzo ladna simke w tych pracach, ktora jest trzeba przyznac troche lepsza od reszty wraz z praca ultraviolence ;) |
zagłosowałem na tą pracę :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |