![]() |
Odp: The Royal Garden
Cóż za precyzyjne określenia kosztów i okolicy :D
Wszystko jest dość ładne tylko jakoś mi ten mur nie pasuje. Myślę, że można by go zmienić ale to zależy od Ciebie. Wszystko bardzo fajnie wygląda oprócz tego muru. 9/10 |
Wiem, wiem, precyzyjność zawsze była moją mocną stroną. :D
Odnosząc się do reszty - nie do końca wiem o który mur chodzi, ale jeśli jest to ten biały, otaczający całą budowlę, to mogę się z Tobą w stu procentach zgodzić. Po prostu nic mi bardziej nie pasowało. Gorąco dziękuję za komentarz. :P |
Ja nie jestem zbyt "czepialska" w kwestii parcel, tak jak simów, więc moja wypowiedź nie będzie zbyt wyczerpująca. Grobowiec mnie przeraża. XD Raczej nie wybrałabym się tam z moimi simami, uważam, że jest tam stanowczo za zimno, ja wolę jak jest przytulnie. :P Chociaż chętnie zrobiłabym tam prezentację jednej z moich simek. Jednakże wszystko jest świetnie do siebie dobrane, tylko to po prostu nie moje klimaty, więc bez oceny. :)
|
Ojeju to jest świetne, bardzo mi się podoba. Grobowiec jest super :D Altanka jest boska. Bardzo fajny wystrój, wszystko jak najbardziej mi się podoba, simka również :D
11/10 |
Piękne! <3
Dajże to pobrać kobieto! :D |
Dzięki, dzięki.
Jak mi ktoś wytłumaczy jak walnąć coś do pobrania, to z chęcią to zrobię. x] Zresztą czy jest takie piękne... kłóciłabym się. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:50. |