![]() |
Odp: "Amerykański sen" dom dla dwojga
Pierwsze wrażenie: nic specjalnego, bryła wrażenia nie robi. Jednak w środku jest zdecydowanie lepiej :) Ładne, jasne, nowoczesne wnętrza, takie lubie. Podoba mi się tapeta w sypialni. Dodałaś mało zdjęć, więc więcej powiedzieć nie mogę. Ogólnie ładnie: 8/10, odjęłam za małą ilość zdjęć. Buduj dalej :)
|
Po pierwsze dach jest za wysoki :| Ja bym dał jeszcze inny kolor tego dachu, żeby to jakoś wyglądało :< Ten chodnik nie potrzebnie zmianiłaś tamten by lepiej wyglądał... Potem neiszczęsny salon, a raczej pokój z kanapą i telewizorem.
4/1o |
Nie powiem, żeby było źle, bo nie jest, ale do dobrego wyniku też daleko. Zwłaszcza jeśli chodzi o bryłę. Jest mocno przeciętna. Dach za wysoki, okna mi się nie podobają. Kształt jest ok, ale w środku widać, że jest źle zagospodarowany.
W ogóle chyba pierwszy raz widzę, żeby w prezentacji było tylko po jednym zdjęciu z każdego pomieszczenia :| Trochę niewiele widać, nie sądzisz? Pomieszczenia byłyby naprawdę urokliwe, gdybyś tylko wstawiła tam nieco więcej mebli. Jedna kanapa i telewizor nie tworzy salonu, moim zdaniem. Jakieś półki? Dodatkowy fotel? Stolik? Dekoracje? Nic tam nie ma. Przedpokój też jest zdecydowanie za duży. Po co aż tyle przestrzeni w przedpokoju? Nie lepiej większość przestrzeni przeznaczyć na salon? Widać, że dom byłby urządzony naprawdę ładnie i przytulnie, gdyby się trochę dłużej nad nim zastanowić. |
Po pierwsze - przesadzona obróbka zdjęć: za mocny kontrast, jakieś rozmycie i te ramki. Czas przeznaczony na obrabianie tego mogłaś poświęcić na zrobienie większej ilości zdjęć, żeby było widać więcej. Dach faktycznie jest za stromy, chyba w RiO można go zmieniać, ale jeśli nie masz, mogłaś użyć kodu. Płot wolałabym drewniany, a poza tym te krzaki pod oknem mi nie pasują. Wnętrza trudno mi ocenić, bo wszystko jest rozmyte i jest za mało zdjęć. Ale patrząc na rzut widzę sporo niewykorzystanej przestrzeni w przedpokoju i salonie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:20. |