![]() |
MTU! Sierpień 2012 - GŁOSOWANIE (TS2)
Wszystkie prace (i każdą z osobna :D), można obejrzeć tutaj:
METAMORFOZA NR 1 METAMORFOZA NR 2 METAMORFOZA NR 3 METAMORFOZA NR 4 METAMORFOZA NR 5 METAMORFOZA NR 6 METAMORFOZA NR 7 METAMORFOZA NR 8 METAMORFOZA NR 9 Powodzenia! |
Odp: MTU! Sierpień 2012 - GŁOSOWANIE (TS2)
A pozwolę sobie skomentować, mogę chyba?
Oczywiście nie powiem (przynajmniej na razie) kto ma mój głos, powiem za to, że decyzja była naprawdę trudna. W końcu jednak się zdecydowałam. Szkoda, że ta praca ma tak mało głosów, moim zdaniem zasługuje na więcej :P Ogólnie - wysoki poziom prac, naprawdę wysoki. Dlatego tak trudno mi było się zdecydować. Brawo dla wszystkich. Tej podpowiedzi chyba nie będziecie mi mieć za złe, co? |
W takim razie i ja pozwolę sobie skomentować :)
Tak jak powiedziała MoD poziom prac w tej edycji był wyjątkowo wysoki i decyzja była naprawdę trudna. Miałem 2 faworytów, ale jednak zdecydowałem się oddać głos na... tego drugiego :D Życzę wszystkim powodzenia, niech wygra najlepszy/a! Chociaż i tak uważam, że wszyscy się napracowali i każdemu uczestnikowi należą się wielkie brawa ;) |
Cytat:
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOD sama nie wiem. mam straszny problem miedzy ostatnimi 3 metamorfozami bo wszystkie 3 sa najlepsze :c :D ale wybiore, wybiore! Powodzenia :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:33. |