![]() |
Wilkołak nie może wrócić do ludzkiej postaci; non stop pojawiają się zombie
Mam takie pytanie odnośnie najnowszego dodatku TS3: NZTŚ.
Mój sim jest wilkołakiem i mimo, że pełnia się już skończyła, absolutnie nie może się zmienić z powrotem w człowieka. Jak klikam na przemianę to pisze tam, że pierwotne instynkty mu na to nie pozwalają. :P Śmiesznie brzmi, ale mnie to już wkurza. :/ Jest jakiś sposób na to? A drugie to zombie... Wyłażą cały czas, we dnie, w nocy, w pełnię, jak nie ma pełni... I drą się wniebogłosy cały czas. Szukałem już po necie o tym i kod "testingcheatsenabled true" i usunięcie istot nadnaturalnych nie pomaga. Usunę jedne to za 5 minut wyłażą drugie. Trafia mnie już coś... :( Ktoś ma jakiś inny pomysł na pozbycie się zombie? Sorry jak było... :/ |
Odp: Wilkołak i zombie
Cytat:
EDIT: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63989 (bezpośredni link) Pozwoliłam sobie zmienić również nazwę tematu, aby bardziej obrazował Twój problem ;) |
Odp: Wilkołak nie może wrócić do ludzkiej postaci; non stop pojawiają się zombie
jak wspomniała ultraviolence problem pojawia się,jeżeli grę zapiszesz podczas pełni,poza zapisaniem gry na nowo-działa tylko z patchem 1.39-możesz również usunąć nastrojnik,aby przywrócić sima do ludzkiej postaci,wpisujesz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym ctrl klikasz na nastrojnik,tak radzą tutaj http://sims3.crinrict.com/2012/09/we...erwandeln.html
|
Odp: Wilkołak nie może wrócić do ludzkiej postaci; non stop pojawiają się zombie
Dzięki wielkie za wszystkie rady! :D Zrobiłem tak, jak kazałyście. Przeniosłem mojego wilkołaka do innego miasta, pograłem ze 4-5 dni i jak na razie jest wszystko w porządku. Zmienił się, a później z powrotem wrócił do postaci człowieka. I zombiaka widziałem tylko podczas pełni. :P Czyli jednym słowem, jak uniknę zapisywania stanu gry właśnie podczas pełni, a będę zapisywał tylko w inne dni to nie powinno być już takich problemów?
|
Cytat:
|
Ok! Dzięki wielkie jeszcze raz. Przetestuję. Jak problem by się jeszcze kiedyś pojawił to się zgłoszę. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:52. |