TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Najgorszy dodatek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64137)

Laselight 21.10.2012 20:04

The Sims 3 - Najgorszy dodatek

Jest temat o najlepszym dodatku do trójki , ale nie znalazłam żadnego o najgorszym.

Jaki dodatek , waszym zdaniem jest najgorszy i dlaczego.

Moim zdaniem są to Wymarzone Podróże. Zwiedzanie grobowców się szybko nudzi , wakacje polegają na odpoczynku. Dzieci nie mają co robić poza domem.

Pink Panther 21.10.2012 20:10

Odp: The Sims 3 - Najgorszy dodatek

Ja głosuję za NZTŚ. Według mnie przez te wszystkie paranormalne istoty i magię Simsy straciły cały swój urok. Od żadnej strony ten dodatek do mnie nie przemawia :/

FakeYourDeath 21.10.2012 21:49

Tez glosuje na WP. Nie wyjezdzam w ogole na wakacje,juz mnie to znudzilo. Bo ile mozna lazic po tych grobowcach? :/ W TS2 mialy swoj urok. Statek,yeti,taniec hula i te fajne hotele :<

nmin 21.10.2012 22:10

Ja także uważam, że WP to niewypał. Po zakupie stworzyłam Simkę, którą odkryłam wszystko co się dało, po czym mi się znudziło. Kiedyś wysłałam rodzinę do Francji, pomyślałam, że może chociaż pochodzą sobie po mieście i muzeum. Owszem, pochodzili. Zaraz potem wysłałam ich na noc do hotelu i natychmiast po śniadaniu ruszali z powrotem do domu. Otoczenia wakacyjne są piękne, ale nie da się ich używać na co dzień. Dodatek nie wnosi do mojej gry kompletnie nic, nawet obiekty i ubrania nie są przydatne.

Arisane 04.11.2012 16:32

Też daję głos na WP. Nudzi mnie już :rolleyes:

Alcioo :33 04.11.2012 16:34

JA też na WP..

olaawolaa 18.11.2012 15:19

Przez pomyłkę zagłosowałam na Pokolenia, a chciałam na WP. Jak już ktoś pisał, chodzenie po grobowcach się nudzi, mało nowych opcji, wycieczki składają się głównie z chodzenia po grobowcach. Nie moge wbić nigdy 3 poziomu wizy, wykonuje misje, a po jakimś czasie szukając kolejnych nie pokazuje mi się nic. Budowle typu wieża eiffla trzeba przywoływać kodem.

Kędziorek 18.11.2012 15:34

Też głosuję na WP. Jak dotąd jedyny dodatek, który postanowiłam wykasować. Nie dość, że zamulał grę, trudno bez kodów zdobyć trzeci poziom wizy, to jeszcze gdy wyjeżdżałam za granicę to wielkość save'a podskakiwała mi z powiedzmy 80mb do 300mb albo i więcej, więc podziękowałam bardzo. Zresztą ile można chodzić po grobowcach i wykonywać te same misje? Gdyby chociaż były tam jakieś kurorty wypoczynkowe czy coś, żeby człowiek miał wybór, a tak..

Searle 18.11.2012 19:47

Jak dla mnie dodatku Nie z tego świata mogło by w ogóle nie być.

Anulaa89 18.11.2012 20:10

Jak dla mnie Zostań Gwiazdą mogłoby nie istnieć wg mnie nie wprowadziło czegoś szałowego... Już nawet Nie Z Tego Świata, do którego podchodziłam bardzo sceptycznie mi się spodobało...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:05.