![]() |
Brak miksologów w klubach
Czy ktoś z Was miał może problem z brakiem miksologów w klubach? Za każdym razem, gdy chcę do jakiegoś wyjść lub urządzić w nim imprezę nie ma w nim miksologa, co psuje wszystkim Simom zabawę...
|
Odp: Brak miksologów w klubach
Miałam tak w "growych" klubach, z jakiegoś powodu te ściągnięte z internetu mają miksologów. Nie umiem tego wyjaśnić, w końcu nie są dopisani do klubu, a gra automatycznie simy na te stanowiska ustala. No cóż...
|
Spróbuj w edycji miasta "ustawić" parcelę bez miksologa ponownie; nie musisz nawet usuwać jej i stawiać z paska budynków, wystarczy jak klikniesz na nią łapką i postawisz w tym samym miejscu. Przynajmniej u mnie działało to na niedziałającą komendę straży /brak misji/ i salon stylisty /nikt nie pracował/.
Jak cokolwiek na parcelach publicznych nie działa jak należy, to właśnie robię, zawsze się naprawia:) powodzenia |
Dziękuję bardzo za rady, poradziłam już sobie wcześniej ściągając pliki naprawiające błędy w poszczególnych miastach, w tym brak miksologów w klubach. Jeśli ktoś jest zainteresowany jak to zrobić, zapraszam do tematu "Pytania i odpowiedzi", str. 113 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:59. |