![]() |
Odp: Plaza Piaszczysta
Nikt nie skomentował? :|
Bryła - nie podobają mi się te fontanny i roślinki które są tak symetrycznie ustawione. Jednak bryła mi się podoba, tak jak i jej otoczenie (jak ja bym chciała mieć dom na plaży). Bardzo spodobała mi się skrzynka na listy :D Salon/jadalnia - obrazy mi się nie podobają, są kiczowate. Nie podobają mi się też te błękitne (czy tam zielone, najwyżej wyjdę na daltonistkę) dywany. Reszta jest OK. Kuchnia - krótko rzecz ujmując, jest świetnie. Sypialnia - znowu te kiczowate obrazy. Reszta mi pasuje. Łazienka - takie okno w łazience? :O Pomijając to, pomieszczenie mi się podoba. 8,5/10 |
Odp: Plaza Piaszczysta
Piękny domek! (chociaż wszystkiego nie widziałam, bo niektóre zdjęcia już nie działają).
Wielki plus za dużo roślin w środku (z zewnątrz również wygląda to imponująco). Podoba mi sie dobór kolorystyczny. Trochę przytłaczają mnie te sufity, bo są identyczne jak podłoga i sprawiają, że wnętrze wydaje się niskie i mniejsze. Nie umieszczałabym wanny zaraz przy oknie - te zwiewne zasłonki nie dadzą intymności podczas kąpieli :) Jeśli chodzi o te obrazy, których czepia się Severine, to myślę, że rozjaśniają pomieszczenia i dodają im więcej kolorów. Całkiem nieźle! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |