![]() |
Czesc mam pytanko mam zainstalowan± abrakadabre i mam jeszcze demo the sims 2 czyjak zaistaluje demo to abrakadabra poleci do smietnika ?
|
Demo the sims 2 ??? buhahahahhahahahahhahahahah ... nic takowego jeszcze nie wyszło .... nawet gdyby cos takiego istaniało ... to s± dwie oddzielne gry i nie będa ze sob± kolidować...
|
taaa, ja tesh dostałem takie samo demo w oryginalnej abrakadabrze... nawet tego nie instaluj, bo dysk sobie tym za¶miecisz...
|
ano chyba ze tak :-)
Moth istnieje co takiego ;-) Pozdro |
Możesz to zainstalować i z abr± Ci się nic nie stanie , ale nie warto.
|
tam tylko kilka osób gada o the sims 2 co to zagra i co w niej będzie to nie jest demo tylko napisali że demo nie wiem dlaczego :huh:
|
Przecież na pudełku jest naopis
"ZAWIERA PŁYTĘ DEMO THE SIMS 2 Z EKSKLUZYWNYMI MATERIAŁAMI" i jeszcze jaki¶ numer drobnym maczkiem. Nie warto to instalować, to tylko ekskluzywne materiały i pewnie nic więcej. |
na pemno nic więcej już pisałam ja to mam mówi pare osób o simsach i to po angielsku! nawet nie tłumaczyli...
|
Parę osób mówi po angielsku???!!! Można zrozumieć, ale przecież napisali"z ekskluzywnymi materiałami"!!!!!!!!!! Mówi± oczywi¶cie o The Sims 2?
|
ja znam kod :)
1.trzeba wykwaterowac rodzine 2.zakwaterowac j± jeszcze raz do domu. 3.przyjdzie tajemniczy gosc 4.w pudełku sa skladniki i magimony 5.powtarzac ta czynnosc az uzyska sie chcian± kwote. :) :lol: ^_^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:10. |