TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2012 - Co dalej? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64726)

Vanitas 30.01.2013 18:24

Cztery żywioły 2012 - Co dalej?

Proszę każdego uczestnika z grup Ogień, Woda, Ziemia o wypowiedzenie się czy nadal chcecie brać udział w konkursie. Natomiast osoby z Powietrza proszę o wypowiedzenie się czy chcecie podjąć ze mną negocjacje. Warunkiem ponownego uruchomienia konkursu jest wypowiedzenie się każdego z uczestników, w zależności od wyników zostaną podjęte dalsze decyzje.

Alcioo :33 30.01.2013 18:27

Odp: Co dalej?

Bardzo przepraszam, ale nie zrozumiałem co mamy zrobić :) Poproszę jaśniej .. ;)

Vanitas 30.01.2013 18:29

Napisać czy jesteście gotowi brać udział dalej w konkursie.

Bjork editZastosowałam, pozytywne modelowanie odpowiedzi ;)

Fallen 30.01.2013 18:31

Tak, nadal chcę brać udział w konkursie. :)
e: popieram Wisienkę (pozdrawiam najwspanialszą drużynę - Ogień <3)

Malfurion 30.01.2013 18:35

Jak najbardziej :)

Lubie 30.01.2013 18:38

Ja mogę brać dalej udział w konkursie.

Cytryśnia 30.01.2013 18:38

No cóż, patrząc na to, że zrobiliśmy już trzy zadania, włożyliśmy w to tyle nerwów i pracy, do tego wszyscy (albo przynajmniej większość) zżyli się ze swoimi drużynami i ich członkami (pozdrawiam kochaną ziemię! <3), moja odpowiedź brzmi: tak, chcę aby konkurs nadal trwał i się zakończył świetną zabawą i wspaniałymi wspomnieniami :)

Myrtek 30.01.2013 18:47

Ja również, o ile bedziemy sie bawić, a nie stresować. ;)

Meggie 30.01.2013 18:51

Powiem bez bicia- jest mi to obojętne.

rudzielec 30.01.2013 18:58

Może trochę się rozpiszę, ale ok, bo w sumie nie chce tego tak zostawiać.
Po pierwsze chciałam napisać, że chcemy nadal brać udział w konkursie, ale odpadną od nas dwie osoby, będzie to Kenny i Malin.
A po drugie, chciałam jeszcze raz przeprosić za tą głupią sytuację, jaka wynikła w tym niemałym zamieszaniu, niestety mną również kierują emocje.
Nie chcę tu pisać o tym, co wynikło z długiej konwersacji między mną i Bjork, ale mam nadzieję, że przestaniecie wyżywać się na nas słownie, bo my NAPRAWDĘ sobie na to nie zasłużyliśmy.
Tak więc zgodnie z moim sumieniem, przepraszam wszystkich, którym moje słowa wyrządziły jakąkolwiek krzywdę, broniłam jedynie swojej drużyny.
Nie chcę jednak żyć ze świadomością, że połowa forum ma do mnie jakieś "ALE", stąd moje przeprosiny, nie chcę się z nikim gniewać.
Mam nadzieję, że nadal będziemy się dobrze bawić.
To tyle ode mnie i mojego sumienia, które w tej chwili zostało oczyszczone :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:31.