![]() |
Cztery żywioły 2012 - Zadanie czwarte
LOVE STORY Zadanie polega na napisaniu jednego odcinka 'Opowiadamy jak sobie gramy', którego tematem przewodnim będzie historia miłosna jednej pary. Wymagania: 1. OJSG musi być wykonane za pomocą gry The Sims 2 lub The Sims 3 2. Głównym wątkiem OJSG musi być historia miłosna dwojga simów, których stworzyć i wystylizować musicie sami. 3. Dozwolone jest używanie wszelakich dodatków z Internetu oraz obróbka zdjęć w programach graficznych (jednak proszę o zachowanie rozsądku). 4. Oprócz tekstu musicie zamieścić także zdjęcia - maksymalnie 6 o rozmiarze nie większym niż 800x600 px. 5. Długość tekstu nie jest ograniczona, jednak pamiętajcie, że to OJSG, a nie fotostory więc nie przesadzajcie. Opiekunowie drużyn muszą przesłać kompletną pracę do mnie, do 18.02.2013 do godziny 19.00. Po tym czasie prace zostaną opublikowane oraz zostanie utworzona sonda. Cytat:
Życzę powodzenia wszystkim grupom! :) |
Odp: Zadanie czwatre
bardzo ciekawe zadanie, podoba mi się :)
i pytanie: czy to jest ostatnie zadanie? |
Odp: Zadanie czwatre
Bardzo fajne czwaTRe zadanie :)
|
Odp: Zadanie czwarte
Tak, to ostatnie zadanie.
Enobaria - już poprawiłem, dzięki za zwrócenie uwagi ;) |
zadanie jest mega, szkoda tylko, że ostatnie :<
naprawdę nie dałoby się zrobić pięć? dużo osób by chciało :3 |
Byłabym naprawdę szczęśliwa, gdyby udało się zrobić jeszcze zadanie piąte. :)
Czwarte bardzo mi się podoba. :) |
Boskie zadanie <3
Oczywiście też ubolewam nad tym, że ostatnie. Naprawdę nie może być 5? |
Zadanie boskie, ale dlaczego ostatnie :( Nie dałoby się zrobić jakiegoś, chociażby małego?
|
Zgadzam się z wami.
Szkoda, że to zadanie ma być ostatnie. Ten konkurs jest świetną zabawą i szkoda go tak szybko kończyć. |
ostatnie? nie no... w końcu moge głosowac na powietrze i tylko raz? SKANDAL :P
to nie na poważnie ofc no i życzę powodzenie wszystkim <3 ale wiadomo, kto wygra :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23. |