![]() |
The Sims 3 Studenckie Życie - problemy z grą
Jak w tytule, mam problem. Gdy wysyłam simów na studia, po załadowa niu się uniwersytetu, pokazuje mi się tki sam panel jak przy rozpoczynaniu nowej gry (czyli, że są 3 opcje : stwórz nową rodzinę, wprowadź do domu i graj istniejącą rodziną). Przez to moi simowie nie mogą studiować. Co z tym robić ?
EDIT : Poeksperymentowałem trochę i zauważyłem u mnie jest tak jak u Bindi. Najdziwniejsze jest to, że wcześniej nic takiego się nie zdarzało. Dopiero teraz coś się "zebździło".:-D |
Odp: Problem z Uniwersytetem Simowym
Ja również miałam taki problem, po wysłaniu więcej niż jednego sima znikają oni, nigdzie ich nie ma i jest panel jak u up. Przy pojedynczym studencie wszystko jest ok.
|
Mam podobny problem tylko u mnie to występuje gdy sim wraca ze studiów
|
The Sims 3 Studenckie Życie - problemy z grą
Mam kilka problemów jak zwykle :P
1. Pojawiła mi się okazja "darmowe wakacje" z racji tego, że miałam nastolatków i mogli urządzić sobie imprezę. Oczywiście godzinę przed powrotem pokazał się komunikat, że rodzice wracają bla bla.... No wszystko fajnie tylko, że nie wrócili... Zapisałam grę i wyszłam. Przed chwilą odpaliłam grę i chciałam sprawdzić czy może coś się naprawiło ale niestety... W panelu wczytywania rodziny widać wszystkich członków ale w grze ich rzeczywiście nie ma.... Sima - szare tło tak jakby nadal była na wakacjach... Drugi Sim no niestety zniknęła jego ikonka. Co z tym dalej ? 2. Z tej właśnie okazji w/w nie mogę używać telefonów żadnego sima w rodzinie, nie widzę żadnych znajomych/domowników/przyjaciół w panelu kontaktów no po prostu kaplica.... Ktoś jest mi w stanie pomóc ? Pozdrawiam |
Widać, że problem ma większą skalę. Chyba musimy czekać aż wyjdzie łatka.
|
Odp: The Sims 3 Studenckie Życie - problemy z grą
U mnie podobnie, czyli wysyłam sima na uniwersytet - wyjeżdża i nie ma go po załadowaniu uniwersyteckiego miasteczka. Chciałam mimo wszystko sprawdzić jak działa ten dodatek, więc ulubionego sima skopiowałam do biblioteki, a po załadowaniu uniwersytetu wprowadziłam go do domku i zaczęłam grać. Sim nie chodził na zajęcia i nie mógł wprowadzić się do akademika. Coś jest nie tak z tym dodatkiem, chociaż podobno u niektórych chodzi bez takich rewelacji.
|
No doszło jeszcze jedno. Wysyłam sima w zagraniczną podróż, a on nie dociera i otwiera mi się miasto. Nie mogę nic tam zrobić. Studenckie życie spaprało całą grę. Szkoda pieniędzy.
|
goldencja, grasz może z jakimiś modami?
|
Cytat:
Cache też oczyściłam, jedyny plus, że gra szybciej się odpala. |
Odp: Pytania i odpowiedzi
U mnie jest problem z dodatkiem Studenckie życie. Otóż wszystko było dobrze.. tylko dzisiaj jak wchodzę do gry to nie ma nic... jakby w ogóle nie było simów.. nie ma panelu z potrzebami, pieniądze są na 0... tak jakby się weszło do gry bez aktywnej rodziny ;// Wie ktoś co można z tym zrobić ? Czy zostało tylko założenie nowej rodziny ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:11. |