![]() |
Odp: Elegancki Lofcik dla Marl.89
Bryła mi się nie podoba. Te różne atrakcje sportowe strasznie psują klimat. Jedne są czerwnoe, drugie żółte, niebieskie no i czarne. Płot, który zabezpiecza pole zabaw pasuje do budynku. Salono-kuchnio-jadalnia jest boska. Obrazy są bardzo realistyczne, białe firanki są boskie, bar jest świetny, a stół w jadalni brak słów. Nigdy takiego nie zrobiłem. Łazienka bardzo ładnie Ci wyszła, tylko jak na mój gust za dużo okien. W łazience raczej powinna być prywatność, ale okna zawsze pasują. W kuchni blaty kuchenne są bardzo ładne. Górne szafki jednak są za bardzo upchane i za dużo elementów tam się znajduje. Pierwsze piętro jest ładne, tylko stół do bilarda i stół do tenisa stołowego dziwnie mieszają się z tłem (Chodzi mi tu o kolory). Jak dobrze policzyłem zrobiłaś trzy sypialnie. Pierwsza jest naprawdę świetna, ale dwie pozostałe takie puste, a na dodatek identyczne. Chyba oddzieliłaś je szklaną ścianą, prawda?
Domek bardzo fajny. Moja ocena to 8,7. ;) |
Ilono kocham cie! Właśnie chodziło mi o to by loft NIE był mroczny mimo,że jego włąsciciel to wampir (zresztą odwampirzyłam go :D) Dom jest C-U-D-O-W-N-Y, zreszą uwielbiam wszystkie Twoje prace i nawet musze cię prosić o link do Twego blogu bo pamiętam,że miałaś na nim kawiarenke i salon,które mi się podobały :D
Teraz proszę tylko o link by ściągnąć to cudeńko :) |
Super! Bardzo nowocześnie, wszystko mi się podoba i nie mam żadnych zastrzeżeń.
10/10:D |
Zdecydowanie ten dom przeznaczony jest dla faceta :) Kolorystyka typowo męska - taka chłodna i stanowcza :)
Nie pasują mi niektóre obrazy, zwłaszcza te z kobietami, bo są takie damskie - ja bym powiesiła na ścianach jakieś miejsca typu: mosty, wiadukty, może dworce albo nawet jakieś obrazy przedstawiające samochody lub motory :P W łazience. moim zdaniem nie potrzeba dwóch wanien i dwóch pryszniców (bo tyle naliczyłam), zwłaszcza, że jeszcze jest jedna łazienka. (Niestety nie wszystkie zdjęcia mi się wyświetlają). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:27. |