Senses
Hej :D Ostatnimi czasy lece jak torpeda z nowymi produkcjami :D I o to przedstawiam wam moj najnowszy teledysk pt. Senses :D Mam nadzieje, ze sie wam spodoba :) http://www.youtube.com/watch?v=N66Wa9I3fdI?hd=1 |
Odp: Senses
Dobra, klip obejrzałam.
Bardzo spodobały mi się te nagłe przyspieszenia i spowolnienia. Dodatkowo, fajny efekt szybkiego rozbierania :P Jakież to praktyczne xD :P Nie jestem pewna czy dobrze odebrałam tą historię i tak się zastanawiam... czy ta książka to jest dar szczęścia czy jednak przekleństwo... temat na dłuższą rozkminę. W każdym razie ogólnie oczywiście na plus. No, a teraz coś co najbardziej mi się spodobało... Sim tańczący breakdance! No poległam :D Bardzo dobre momenty tanecznych choreografii. Synchrony, płynne ruchy... elementy hiphopu, dancehallu...ech, co tu pisać. Wszystko idealnie dopasowane do muzyki. A propos, ona też mi się spodobała... Kolejna z gatunku, którego nie słucham (bo pierwszą jest oczywiście Tuvan, którą ostatnio dosłownie katuję :P). Mi, jako zwykłemu szaraczkowi się bardzo podobało :P Wszystko gra ze sobą idealnie. Gratuluję! :D P.S. Czyżby Jack (jeśli dobrze rozpoznaję) dostał dodatkowy angaż? :P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki za komcia :) |
Soto, jestem pod wielkim wrazeniem, nawet sie tego nie spodziewalam, ze mozna cos takiego zrobic w simach.
Opowiesc ciekawa i niezly przystojniak wyskoczyl z tej ksiazki. ha ha ha od razu wzial sie za ta sprzatajaca panienke :D albo to byla jej fantazja :D Niezle zdemolowali kuchnie, ktora ona wczesniej tak pucowala, goraco bylo :D Ale najbardziej, to ten taniec. To mistrzostwo swiata, w grze nie widzialam takiej choreografii, takich ruchow w tancu, wiec sadze, ze zrobiles to z roznych póz, jezeli sie myle to mnie popraw. Swietnie zgrane i idealnie pasuja do muzyki. Calosc zlozona profesjonalnie, nie ma najmniejszego bledu. Gratulacje! i pytanie na koniec dlaczego ten starszy gosc nie chcial babki w swoim wieku, ha ha ha mial nadzieje na mlodsza? Jestes niezwyklym tworca, masz ogromny talent i fantazje. Powinienes pomyslec o pracy w przemysle rozrywkowym. :) Czekam na wiecej pozdrowionka |
Wow, zazwyczaj nie komentuje zadnych simowych historyjek, ale to jest cos czego jeszcze nigdzie wczesniej nie widzialam. Jestem pod duzym wrazeniem, jedyne co mnie zakulo w oczy (ze najwieksza uwage w simsach przykladam do wystroju wnetrz :P) to to, ze moim zdaniem teledysk traci troche, bo dom twojej simki w srodku wyglada jak jakas szopa :) Moze troche przesadzam, niemniej jednak - super! Z checia obejrze inne Twoje produkcje tego typu. :)
|
Jej, no zacznę po swojemu - świetna muzyka :D
Teledysk niemniej intrygujący! Btw, po początkowych scenach spodziewałam się, że owa simka jest jakąś samotną nauczycielką, która ma dość swojego życia xD W roli pokojówki się jej nie spodziewałam, no ale wyszło ciekawie :) Te choreograficzne "wtrącenia" były świetne, a ich wykonanie - po prostu cudo :) Oglądałam jak zahipnotyzowana! A sam motyw "czarodziejskiej" (xD) książki - haha, nie wiem, skąd Ty wytrzasnąłeś taki pomysł, ale przynajmniej się pośmiałam :D Końcówka pod tym względem jest naprawdę wymowna :D Dobra robota :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki wszystkim za komenty :) |
I pomyśleć, że przez moją nieuwagę mogło mnie ominąć coś takiego! :)
Uwielbiam patrzeć, jak te simy w Twoich teledyskach tańczą, bo zawsze wszystko idealnie pasuje do muzyki :) Świetna scena z teleportacją - niczym terminator, tylko, że Arnold był cały nagi :P Żal mi się zrobiło tego dziadzia, jak zobaczył swoją "nową" kuchnię, ale tak właśnie myślałam, że dla niego w tej książce też się coś znajdzie :) Wspaniały pomysł i wykonanie! Jak zawsze z resztą :P |
Cytat:
Cytat:
Swoja droga to on mial byc goly... bohaterka z reszta tez :D ale po niemilych doswiadczeniach z Hidden Passion, wolalem nie ryzykowac :P dzieki za opinie :) moze ktos jeszcze sie wypowie?? xDDD :D |
Znam tego gościa z książki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Masakra, Hidden Passion mam przed oczami :D Nie no, teraz już wiem, czemu chciałeś żeby to zobaczyła ty perwersie jeden xD Pomysł z książką miażdży, masz gdzieś taką pod ręką? :D Świetnie Ci to wyszło, jak zwykle zresztą! <3 Uwielbiam oglądać te Twoje cudeńka, zawsze się przy nich rozpływam, robisz świetne filmiki i domyślam się, że stworzenie takiego cacka zajmuje trochę więcej czasu, niż napisanie mi odcinka FS :P Sony Vegas to dla mnie czarna magia, chociaż mam go zainstalowanego na kompie, chyba muszę poprosić Cię o jakieś korepetycje :D Ach no i zapomniałam dodać, że muza jest świetna! :) Dobra robota Donie! B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01. |