![]() |
Odp: Zwyczajny dom
Bryła średnia. Taki moloch.
POkoje ładnie urządzone, przyjemne chociaż na zdjęciach wydają się gdzie nie gdzie puste. Może więcej kobiecych bibelotów? 8/10 |
Bryła jest fatalna, rzekłabym. Ogromne szklane ściany od zewnątrz wcale nie wyglądają tak, jak zapewne miały wyglądać w zamyśle. Jestem fanką dużych okien i nowoczesnego stylu, ale tutaj to nie wyszło. Niestety w praktyce w simsach nie wszystko wygląda tak dobrze jak w teorii.
Sam wystrój domu wygląda lepiej. Co prawda niektóre zestawienia kolorów mi sie nie podobają, a białe okna średnio pasują do np. ciemnego wystroju kuchni. W sypialni też dzieje się za dużo. Wzory na pościeli, dywanie i obrazach. 6,5/10 |
Bryła jak dla mnie kiepska, zbyt prosta, i taka troszkę dla osób które zaczynają z grą. Za to, wnętrze są przytulnie urządzone, zapchane lekko, kolorystycznie nawet fajnie i ogólnie super c: Tak te 7/10 będzie ;)
|
Bryła faktycznie dość taka kanciasta - szczególnie z przodu.
W hallu przejście na lewo wydaje się być trochę zastawione przez fotel i ten regał, który znajduje się na samym skraju ściany. W jadalni są piękne widoki na ogród. Kuchnia wydaje się być przytulna. Podoba mi się pod względem kolorystycznym korytarz na piętrze. Łazienka na piętrze bardziej podoba mi się od WC na parterze, bo jest bardziej "ciepła". Bardzo podoba mi się sypialnia, ale jak wspomniała Kestrel jest w niej za pstrokato. No i ja osobiście bym w niej nie zasnęła nie mając żaluzji w oknach :P Ogólnie: ok :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |