![]() |
Szalone strzałki
Witam. Mój problem jest dość nietypowy, nie zmienia nic w grze, tylko jest strasznie niewygodny, kiedy np. przychodzi mi zrobić jakieś zdjęcie w grze. Kiedy naciskam przy włączonym Tab(i nie tylko wtedy) poszczególne strzałki lub kolejno awsd kamera pędzi jak szalona i nie mogę złapać dobrego ujęcia, bo jedno naciśnięcie przesuwa mi widok o prawie cały pokój. Da się jakoś zmniejszyć intensywność tego przesuwania strzałkami i awsd?(Sprawdzałem także, czy to samo się dzieje, jak włączę przesuwanie na krawędziach i jest powtórka z rozrywki ;____;) Ktokolwiek cokolwiek wie?
|
Odp: Szalone strzałki
Zauważyłem że w niektórych miejscach (przynajmniej u mnie) jest to szybsze, a w innych wolniejsze) np na barce z Rajskiej wyspy 10 minut łapałem kadr, a w domu to było łatwe. Nie wie ktoś jak to regulować?
|
Albo jeżeli się rusza strzałkami (bądż wasd) z shiftem, to porusza się ekranem szybciej, również z shiftem szybciej oddala i przybliża się ekran.
|
Ekran przesuwa się wolno przy samej ziemi, a bardzo szybko np. w wieżowcach, czy na wyższych piętrach domów.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:59. |