![]() |
MTU! - Edycja Letnia - ogłoszenie wyników
Mam zaszczyt ogłosić, że zwycięzcami letniej edycji MTU! są: TS2 - Fallen TS3 - Maqryll Gratuluję zwycięzcom i dziękuję wszystkim za udział w konkursie. |
Odp: MTU! - Edycja Letnia - ogłoszenie wyników
Gratulacje! Bardzo podobały mi się wasze prace kochani! :3
A teraz (dla wtajemniczonych) czas na 0 RH- ;) @DOWN: no ja myślę! B) |
Gratulacje :)
Należało się wam, bo byliście świetni :) Ruda, chyba nam podgrzeją, co? XD @up: Ja też mam taką nadzieję B) |
Dzięki wszystkim za oddane na mnie głosy, bardzo!
Serdecznie gratuluję pozostałym uczestnikom, wasze prace też były dobre! Fallen również gratuluję, Twoja praca ze wszystkich była najdoskonalsza, więc na nią oddałem swój głos. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za głosy :3 |
Ja też gratuluję Fallen i Maqryllowi zwycięstwa, a pozostałym uczestnikom świetnych prac :)
No i cieszy mnie bardzo, że tak wiele osób wzięło udział w tym konkursie. Oby w każdym następnym była taka frekwencja :P edit: To niedopuszczalne, ale to zrobiłam... Nie podziękowałam za głosy :O Otóż ogromnie dziękuję tym trzem osobom, które zagłosowały na moją pracę, bardzo mnie one ucieszyły :) |
Jeeeju, dziękuję za wszystkie głosy oddane na moją pracę! Poziom był naprawdę wysoki i nie spodziewałam się wygranej :) Alcio - gratuluję, Twoja metamorfoza naprawdę mnie urzekła :3 Tym samym również gratuluję pozostałym uczestnikom, wszystkie prace były naprawdę dobre :)
|
No cóż - oczywiście wielkie gratulacje dla Fallen i Maqry||a (wreszcie nauczyłem się to pisać XD). Wasze wasze prace były naprawde świetne ! I podziękowania dla tej jednej osoby, która zagłosowała na moją pracę. Naprawdę, gdy zobaczyłem inne prace - uznałem, że nie dostanę ani jednego głosu.
|
No to ja też gratuluję. W prawdzie moje głosy nie poszły na wygranych, ale wasze prace były jednymi z moich faworytów:3
|
Ja też gratuluje i czekam na to Rh+ :D No i dziękuje 13 osobom, które na mnie zagłosowały. I za wszystkie komentarze też. Wygrali lepsi. :)
|
Gratuluję zwycięscom jak i wszystkim uczestnikom. Poziom bardzo wysoki. Do natsępnego MTU! ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:27. |