![]() |
Odp: sağlamlıq.
Bardzo prosty, ale nieprzesadnie. Spodobała mi się kuchnia (mimo tych opatrzonych mebli od bb) oraz salon - świetny pomysł z wydzieleniem jadalni tymi niskimi półkami. Jednak ogród wydaje mi się zbyt pusty i... maxisowy niestety.
8/10 |
Ło matko! Kubuss jak zwykle w uroczych odsłonach :)
Poza tym, że lubię Twój styl i funkcjonalność Twoich budowli, to tym razem napiszę o tym, co akurat tu bym zmieniła: - krzesła w jadalni - albo jednakowe, albo cztery różne. Taka symetryczna mozaika nie podoba mi się (kwestia gustu) - WIELKIE lusto w sypialni (z początku myślałam, że tak bez sensu wstawiłeś dwa łóżka ;) Wielkie lustro - albo na suficie (czego osobiście u siebie bym w życiu nie zrobiła ;) albo za wezgłowiem łoża. Ale to są szczegóły. Edit: A jak coś jest "maxistowskie" - to przecież komlement :D |
Gingers - dzięki za ocenę. co do ogrodu to maxisowe są tam ławka, drzewo oraz grill :P nic więcej. ogl. założeniem miała być ergonomia :)
Bjork - dawno mnie w tym dziale nie było :) krzesła miały być jednego koloru, patrzyłem które mi pasują i widocznie zostawiłem przez nieuwagę w takiej kombinacji :P co do sypialni to przyznam się, nie miałem pomysłu na tą ścianę, więc wstawiłem lustro :P dzięki za ocenę :) |
Skoro udało mi się Cię namówić do powrotu do budowania domków, to wypadałoby, żebym coś tu teraz napisała.
I muszę Ci powiedzieć, że dobrze, że Cię naprostowałam :D. Domek wyszedł naprawdę fajnie i to na tyle, że sama chętnie bym w nim pograła :D. Najbardziej podoba mi się salon i przód bryły :). Trochę ta lustrzana ściana dziwnie wygląda, ale jest ok. W pierwszym momencie też dałam się nabrać, że tam jest drugie łóżko xD. Jedynym minusem jest trochę pusty ogród, ale nie jest źle. Podsumowując: podoba mi się ;). I czekam, wiesz na co :D! |
Bardzo fajny jak na dwójkę domek, świetnie wyszła ci łazienka i sypialnia, świetny dobór kolorów. Bryła i ogród również mi się podobają.
Salon na pierwszy rzut oka widzę, że był inspirowany z rodzinki.pl. 10/10 |
mnie najbardziej urzekla nazwa, bezbledna
podoba mi sie kuchnia i salon, sliczne meble! nie przekonuje mnie za to pokoj dziecka i sypialnia - za pusto bryla bardzo okej, z zewnatrz tez sie ladnie prezentuje jeden z ladniejszych w dwojce, 9/10 |
Dom jest ładny. :) Wszystko jest tu takie poprawne jednak tak do końca, projekt ten nie tworzy aranżacyjnej spójności. Bryła przedstawia tradycyjny jednorodzinny dom i ten surowy, modernistyczny wystrój wnętrz, niezupełnie jest dobrym wyborem. Lepszy byłby jakiś stylowy miks. Poza tym, w pomieszczeniach panuje kolorystyczna monotonia. Jest całkiem szaro, albo całkiem niebiesko, albo brązowo. Najbardziej ponury wydaje się salon, właśnie przez te wszechobecne odcienie szarości (meble, ściany, dywan), ale z drugiej strony ta część domu podoba mi się najbardziej. :) Ładnie i funkcjonalnie wydzieliłeś trzy różne strefy.
Pamiętam czasy kiedy "królowały" Twoje startery. Obecny projekt to wielki progres w Twoim budowaniu i aranżowaniu wnętrz. ;P 8/10 |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46. |