|  | 
| 
 Forumowa Mafia II - uwagi Temat na uwagi, komentarze do ogłoszeń. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - ogłoszenia Proponuję nadać miastu jakąś nazwę :) Będzie łatwiej nawet w niektórych opisach. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi Ja chcę więcej fabuły, może nie 5 stron ale cooś więcej. :< | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi Mimo wszystko też wolałbym mieć trochę fabuły ;) | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi wlasnie to chyba dobrze ze nie ma fabuly. lepiej niech tak zostanie ;) ma to uchronic gre przed zrobieniem z niej rpg jak poprzednio :D | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi UP: W sumie racja ;) Po co robić niepotrzebne  zamieszanie | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi wiem, że jestem nieogar, ale dzisiaj już głosujemy? Bo coś mi się kojarzy, że poprzednio pierwsze głosowanie było dopiero trzeciego dnia :P Cieszę się, że nie ma fabuły :> Uważam, że to nam wszystkim wyjdzie na dobre :D | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi Dzisiaj głosuje mafia, mieszkańcy natomiast pierwsze glosowanie mają jutro. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi czy tylko ja nie orientuje się w czasie? dla jednych chyba jest wieczór, a dla drugich piękny poranek :| moglibyśmy coś ustalic... skoro czasy są mniej więcej realne, to chyba ta godzina i data też mogłyby się zgadzać. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II - uwagi Up: mam dokładnie to samo, ale z tego co wiem jest wieczór bo na razie jesteśmy w czasie teraźniejszym. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:08. |