![]() |
Wyposażenie banku
Szukam elementów do wyposażenia banku, dokładniej:
- sejfu - kasy bankowej i eleganckich, dużych biurek - worków z pieniędzmi i osobnych stert banknotów - kamer monitoringu - jakichś eleganckich pokryć ścian, np. kamienia albo jasnych płytek - kominiarek dla kobiet (!), bo dla facetów już mam - eleganckich ubrań dla pracowników banku i czarnych ciuchów dla przestępców - poseboxa z pistoletem; ale to ma być koniecznie posebox, żeby to była tylko poza, a nie pistolet do użytku. Zamierzam zaaranżować napad na bank, więc proszę o dużo linków. :3 Jakby ktoś znał jeszcze linki do czegoś w tej tematyce, czego nie wymieniłam, to też możecie podać. :) |
Odp: Wyposażenie banku
|
Dzięki za linki. :) Te płytki to bardziej do łazienki się nadają niż do banku, ale są bardzo ładne, więc pobrałam :P
Teraz najbardziej zależy mi na kominiarkach dla kobiet, pieniądzach i poseboxie z pistoletem... Jest w ogóle coś takiego do pobrania? :< EDIT: Dziękuję Pinki! :love: Poseboxa z pistoletem samej udało mi się przed chwilą wyszperać - niestety działa tylko z CPR, którego nie mam. Teraz tylko żebram o kominiarkę dla kobiet, no i jakiegoś innego poseboxa z pistoletem, bo ten z MTS u mnie nie pójdzie ;_; |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |