![]() |
Odp: "Sunnyside Cottage" - domek dla pary simów.
Ładny. Banalny, ale ładny. Styl trochę nieokreślony, bo nad morzem wiejska chata... (?) Bardzo sweet... ;P
|
Bardzo ładny ten domek. Wnętrza są bardzo klimatyczne i ciepłe. Z zewnątrz też ładnie wygląda. Podoba mi się niesamowicie otoczenie domku. Te wszystkie schody, ten widok morza - piękne ^^
|
Bardzo proszę o komentarz... :(
|
o miałem skomentować i zapomniałem ok ;)
domek bardzo ładny, świetny klimat jak zwykle kolorystyka powala, tak jak te piękne tekstury <33 z zewnątrz wygląda przepięknie, a w środku zachwycająco. Ładna obróbka zdjęć ;) Ostatnie zdjęcie śliczne. Ogólnie projekt na dyszkę. :3 |
Ej no nieee!! :c
Simki ci tak ładnie wychodzą, budujesz zarąbiste domy... Ja też tak chcę... FOCH!! :D |
Nie znam się na budowaniu i meblowaniu, więc nie będę się rozpisywać - domek jest po prostu świetny. :D
|
Na początek wielka pochwała za pomysł z umiejscowieniem wyżej domu od garażu. Bardzo fajnie to wygląda.
Podoba mi się otoczenie domu - jest takie sielankowe. Domek prezentuje się bardzo dobrze o każdej porze roku :) Wnętrza urządzone tak po "babcinemu", ale podobają mi się, bo nasuwa się myśl takiego typowego ciepłego, wiejskiego domku :) Podoba mi się kolorystyka wnętrz: drewno z błękitem i bielą, moim zdaniem, bardzo dobrze współgrają ze sobą. Jedno ale: nie lubię jak łazienka jest tak umiejscowiona, że trzeba przejść do niej przez inne pomieszczenie (w tym przypadku przez sypialnię). Podsumowując: nie dziwię się, że jesteś dumna ze swojego projektu. Jest bardzo udany :) |
marandile ten dom jest suuuper - zauroczył mnie. Masz talent jak dla mnie ;)
możesz udostepnić? chceeeee go! ;-) |
Podoba mi się otoczenie i wnętrze takie przytulne. :)
+ Dołączam się do pytania. Mogłabyś go udostępnić? Też go chcę! :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:23. |