![]() |
Cztery Żywioły 2013 - Zadanie Drugie - Głosowanie i ogłoszenie wyniku
Głosowanie odbywa się poprzez PM. Wysyłacie na mojego PM numer pracy, który wybieracie.
Przykładowy PM: Wybieram pracę nr 1 Głosujecie do 27.12.2013r. do godz. 18. Po tym czasie ujawnię wyniki głosowania oraz treść zadania trzeciego. Tymczasem teraz życzę wszystkim uczestnikom Czterech Żywiołów oraz głosującym Wesołych Świąt! :) |
Odp: Zadanie Drugie - Głosowanie
Nysia, zadanie dopiero 6. stycznia ? Nie można po prostu dać treść zadania 27. i dłuższy termin na wykonanie, np. do 16. stycznia ? Wtedy jak by ktoś nie miał nic do roboty pomiędzy świętami i po nowym roku mógłby sobie coś porobić.
|
O, pomysł Lubie nie jest głupi ;) I tak nikt nie ma nic do roboty w przerwie świątecznej, więc zawsze można by zająć się zadaniem :)
|
Popieram :)
|
A ja mówię nie. Niektórzy wyjeżdżają, nie mają czasu, itp. Wolę uniknąć pochopnych oskarżeń o to, że ktoś nic nie robi. Zostaje tak, jak jest.
|
Ale z drugiej strony spora część forumowiczów 7 stycznia wraca do szkoły i ma wtedy natłok zajęć (sprawdziany, kartkówki, kolokwia itd.) Trzeba wybierać mniejsze zło :P
|
Ja bym wolał, gdyby drugie zadanie pojawiło się wcześniej, tak jak powiedziała Liv, potem będzie za dużo rzeczy do zrobienia :(
|
Ale Chari, nikt nie mówi, żeby skrócić termin, ale go wydłużyć. Potem tak czy siak będzie czas na zrobienie zadania do tego czasu, gdy ustaliłaś. Po prostu wszyscy będą mieli jeszcze więcej czasu. Ci, którzy zrobią wcześniej, zrobią wcześniej, ci, którzy zrobią później, to później. Termin zakończenia się nie zmienia, jedynie termin rozpoczęcia pracy. Według mnie to wygrana sytuacja dla wszystkich, bo nawet jeśli jedna osoba w drużynie może nie mieć czasu, to heloooł, po to jest drużyna.
@down: same here ;_; |
Cytat:
Jestem za wcześniejszym opublikowaniem zadania i wydłużeniem terminu. A osoby, które wyjeżdżają na święta zawsze mogą to zrobić po nich. |
Na święta zawsze jest kłopot :|
Tak czy inaczej pomysł |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:21. |