![]() |
Odp: High Street 367
Ej, to jest świetne! :D Nawet ja nie mam sie do czego przyczepić! xD W każdym razie sam musze pobrać tego moda i go przetestować. :3
|
Jest świetnie, a bluszcze tylko dodają klimatu. Faktycznie z lampami trochę przesadzone, zamiast tego lepsze byłyby nie takie wiszące a takie długie, przy samym suficie(jeśli wiesz o co mi chodzi), ale poza tym mi się bardzo podoba. :D Szczególnie bryła i zdjęcia apartamentu.
|
Świetnie ci to wyszło! Z lampami owszem, przesadziłeś.
Te pokoje na górze, to rozumiem, że są to apartamenty? |
CUDO! :D Kurde, nawet nie wiedziałem, że istnieje taki mod. :D Ale mnie teraz zainspirowałeś, też będę musiał pomyśleć o czymś takim w swoim otoczeniu. ^-^ Wyszło naprawde genialnie, wszystko dopracowane i dopięte na ostatni guzik. Apartament trochę zbyt surowy jak dla mnie, chyba przez tą wszędobylską biel. W sypialni z pojedynczym łózkiem brakuje mi obrazów, kwiatków, ale i tak bardzo mi się podoba. Widać, że starałeś się ograniczyć do samego maxisa, co się ceni. ;)
Część sklepowa też jest niczego sobie. ^^ Wszystko do siebie pasuje, a w restauracji zauroczyły mnie te różowe fotele, fajny motyw. :) Jeżeli chodzi o bryłę to jak dla mnie jest genialna, zazdroszczę Ci tego projektu, też chcę takie coś u siebie! :D |
Wow jestem pod wrażeniem, świetnie to wygląda! :) Naprawdę, chciałabym tą parcelę postawić w swoim otoczeniu. To połączenie apartamentów z innymi lokalami gdzie mogą spotykać się Simowie jest genialne, też nie wiedziałam, że taki mod w ogóle istnieje :P Ja najczęściej moim Simom robię z domów jedną wielką graciarnię (uwielbiam przesadzać z ozdobami i innymi pierdółkami :D ) ale Twoje pomieszczenia mimo, że oszczędnie ozdobione są wspaniałe, wszystko do siebie pasuje. Zazdroszczę talentu :)
|
No miałam okazję oglądać "Twoje wymuszone konkursem prace", które były dobre.
A jak masz wolną rękę... fiu, fiu... Kopara opada. Nie mam większych zastrzeżeń (kwestia gustu, bo nie podoba mi się obraz potworem i bluszcz w środku budynku), więc może powiem, że szczególnie mi się podoba wysunięcie górnych pięter na parterem ze sklepem i bistro. No i jestem pod wrażeniem funkcjonalności. |
O rany, dziękuję! :love:
Aż się chce coś budować :) Mam całe otoczenie do zapełnienia, więc wkrótce postaram się wrzucić coś jeszcze :3 @Mika - tak, to są apartamenty ;) |
Bardzo mi sie podoba, faktycznie nie ma tak duzo ozdob, ale nie wydaje sie zeby bylo pusto. Wszystko pasuje kolorystycznie i dobrze dobrane meble :)
Tez musze ten mod pobrac |
Nie no, dobra robota :P!
Rozumiem, że dzięki temu modowi simy mogą normalnie mieszkać w tych apartamentach, a bistro i sklep funkcjonują tak, jakby były na parceli publicznej? Bardzo podoba mi się takie połączenie. Czegoś takiego mi brakowało :P. W sklepie rzeczywiście przesadziłeś z tymi lampami ;). Ogólnie parcela bardzo mi się podoba. Nawet bym chyba chętnie pobrała. Mam już pewne pomysły, jakby można było urządzić 2 pozostałe apartamenty. Pracuj dalej i zapełniaj swoje otoczenie. Jestem ciekawa kolejnych projektów :)! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |