![]() |
Dodatki z internetu.
Mam problem z jakimś dodatkiem z internetu, ponieważ nie mogę używać części stwórz sima, ponieważ zaraz po uruchomieniu gra się wyłącza. Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić jaki dodatek powoduje takie problemy?
|
Odp: Dodatki z internetu.
A CC masz zainstalowane jako pliki package czy sims3pack? Jeśli package, to możesz sprawdzić za pomocą programu s3pe, a jak nic nie wykryje zostaje jeszcze metoda ręczna (czyli testujesz po kolei wszystkie dodatki). Jak problem powoduje jakiś plik sims3pack, to nie ma innej rady jak odinstalować wszystkie sims3packi.
|
u mnie takie rzeczy najczęściej powodują jakies stare, niezaktualizowane mody, ostatnio jakiś blokował mi starzenie simów na przykład :p spróbuj przenieść wszystkie na pulpit i uruchomić grę bez nich
|
Polecam sprawdzić pliki package za pomocą tego programu: http://modthesims.info/d/387006
Instrukcja: po uruchomieniu programu w górnym lewym rogu kliknij przycisk "file", wybierz "open folder" (czy coś takiego) i wybierz folder "packages". Pokaże ci się lista dodatków, należy usunąć wszystkie "kolorowe" dodatki (choć z mojego doświadczenia wynika, że kolorek "conflict" nie powoduje błędów). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:32. |