![]() |
MTU! - Edycja Letnia - Głosowanie TS3
Dla przypomnienia: METAMORFOZA NR 1 METAMORFOZA NR 2 METAMORFOZA NR 3 METAMORFOZA NR 4 METAMORFOZA NR 5 METAMORFOZA NR 6 METAMORFOZA NR 7 METAMORFOZA NR 8 Zapraszam do głosowania :) PRZYPOMINAM: Nie głosujemy na siebie! |
Odp: MTU! - Edycja Letnia - Głosowanie TS3
Strasznie trudny wybór! Wszystkie prace są świetne! :)
|
Fajne prace, ale jedna urzekła mnie bardziej niż pozostałe i na nią oddaję swój głos.
|
Po wynikach głosowań stwierdzam, że chyba jestem już za stara na konkursy, bo wygrywają prace - szczególnie widać to po tej sondzie - które z tematyką konkursu (lato) nie mają NIC a przynajmniej NIEWIELE wspólnego.
Moja faworytka to praca nr 7 - powodzenia! :) |
Cytat:
|
Zdecydowanie najlepszą pracą jak dla mnie jest nr 6 - wszystko dobrane z gustem, simka wygląda dziewczęco i wdzięcznie, a zdjęcie z gry jest bardzo nastrojowe :)
|
Najlepsza dla mnie jest praca numer 5. Przypomina mi cheryl cole <3 gdyby miała dołeczki na policzkach z tsr to już w ogóle byłyby jak dwie krople wody :D Jedynie, co mnie w tej pracy odstrasza to ilość photoshopa na zdjęciu...
|
Dokładnie tak jak @up - 5 to mój typ :)
|
A mi najbardziej podoba się praca nr 6 i to właśnie na nią głosowałem. Simka ma ślicznie dobrane włosy, strój i makijaż. I nawet nie przeszkadza puddingowy kształt twarzy, co jest dużym plusem. :) No i ostatnie zdjęcie jest bardzo ładne.
|
Ja też na pracę numer 6:) Ostatnie zdjęcie aż pachnie suchą trawą i prażącym słońcem:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:04. |