![]() |
Odp: Projekt "Self-esteem" by Jin.
A, to stąd te fajne zdjecia z MjakM, którymi się zachwycałam :D
Bardzo dobra decyzja, by opublikować dom :) Bryła - bomba, ogród, taras również. Co do wnętrz to pare rzeczy bym zmieniła - np. schody na jakieś bardziej nowoczesne, podobnie drzwi na taras, wyrzuciłabym stolik w łazience pod oknem, jest jakiś taki niepasujący. I w niektórych miejscach przedmioty są prześwietlone. Pozatym super :D Chyba najlepsza praca jaka ostatnio widzialam w TS3 na forum ;) |
Bardzo mi się podoba, jest taki elegancki ale jednocześnie przytulny. Bryła świetna, bardzo podoba mi się kolorystyka poszczególnych pomieszczeń :)
|
Nie ma co dużo mówić. ŚWIETNY!!!
Bardzo podoba mi się ta rabatka otoczona kamieniami, oraz salon. W swojej jadalni mam identyczne stół, i krzesła. Dosłownie kropka w kropkę. Brawo! |
Piękny! Podoba mi się to, jak ten dom jest urządzony, ja bardzo lubię gdy w domu są takie drobne obiekty, które nadają mu klimat, choćby butelka z ketchupem w kuchni. Dom jest urządzony naprawdę ze smakiem i już mam sporą listę CC, które chciałabym zgapić.... np. te podkładki ze sztućcami na stole, pięknie jest.
|
To jest coś WSPANIAŁEGO. Nad każdym zdjęciem można zachwycać się z osobna, brak słów po prostu. Kolorystyka genialna. Meble jeszcze lepsze, nie mogę się nadziwić skąd je masz, są tak relistyczne i doskonałe. Te belki na sufitach... jestem zachwycone, też chcę takie! Wielka ściana z samymi oknami zasłoniętymi żaluzjami jest cudowna, świetny pomysł. Jestem powalona na kolana przez ten dom i nie wiem co jeszcze mam wychwalić bo wszystko jest piękne. Zazdroszczę:P
|
Cytat:
A te prześwietlone obiekty mnie prześladują. Jak już sobie wszystko fajnie ułoże m.in. meble i dodatki to nagle daję dodatkowe oświetlenie i np. część belki jest innego koloru niż reszta. Tu muszę jeszcze poćwiczyć :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może ktoś jeszcze się skusi? :) |
Ten dom jest genialny i niesamowity pod każdym względem. Chciałbym się czegoś przyczepić, no ale się nie da ;c
Najbardziej urzekła mnie ta przestrzeń za domem. Jest po prostu świetna. Basen idealnie tam pasuje, a kanapa i fotele tylko dodają uroku. Ocena to oczywiście czysta formalność, ale 11/10. Dżin, jest opcja, żebyś udostępnił go do pobrania? :love: |
Faaajny dom :D! Ta dbałość o szczegóły :D... Rzeczywiście wygląda, jakby ktoś tam mieszkał ;). Szkoda, że nie budujesz w TS 2 :(.
I szkoda, że nie pokazałeś Jensena :(. Z innej beczki: jak można opuścić Jensena?! Powinna spłonąć na stosie! |
Cytat:
I powtórzę się, hacjenda piękna :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:40. |