![]() |
by Juliet
Witam! Jest to mój pierwszy temat. :)
Nie ukrywam, nie jestem idealna w robieniu zdjęć, w obrabianiu, w tworzeniu simów - jestem zwykłym amatorem. Chciałabym pokazać Wam simkę, którą zrobiłam dziś gdy znalazłam chwilę wolnego czasu. Serdecznie zapraszam! :) Alison: dziękuję za Uwagę. :) |
Odp: by Juliet
Ładna simka, ale dałabym jej inne brwi. Zdjęcia są całkiem ładne. Może pomyślisz o ściągnięciu jakichś póz? :)
Oceniłabym ją 7,5/10. |
Ciekawa simka.
Jedynie zmieniłabym jej brwi. Fryzura fajnie współgra z jej strojem. Zdjęcia też są ładne. :) Czekam na kolejne twory. |
Dziewczyny, dziękuję za komentarze! :) I tak macie rację... teraz popatrzyłam na tą pracę z dystansem i owszem - brwi nie pasują! Dziękują za opinię ;)
|
Ładna simka, elegancka i szykowna i nawet te brwi mi pasują chociaż ja mam zawsze problem z dobraniem odpowiednich brwi :) 9/10
|
Fajna, a brwi dodają jej uroku (ale moim zdaniem mogłyby być ciut jaśniejsze).
|
Bardzo ładna simka, choć zmieniłam bym jej naszyjnik, albo zostawiła bez biżuterii, gdyż nie pasuję to do tak dużego wycięcia, ale poza tym wszystko ok ;)
|
Wybacz, ale Alison nie za bardzo mi się podoba. Nie twierdzę, że jest brzydka, tylko wydaje się taka... maxiowa. Jakbyś jej części twarzy wybrała gotowe, dodała parę dodatków z neta i tu wstawiła. Może następnym razem pobawisz się trochę suwakami?
Ale nie przejmuj się tym zbytnio, każdy kiedyś tak zaczynał. + mała rada: robiąc fotki w plenerze warto oświetlać simów od przodu, wtedy lepiej wyglądają. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:34. |