![]() |
Odp: Arsenał w Bridgeport - re-aranżacja
Hej, mieszkanie robi na mnie dobre wrażenie, jest ciemne to fakt...ale jednocześnie naprawdę dość fajne. Nie jestem przekonana co do telewizora w prawie każdym pomieszczeniu, ale może mężczyźni muszą tak mieć:P W biurze nie podobają mi się białe szafki, według mnie nie pasują do stylu tego pomieszczenia jak i całego mieszkania, tak samo krzesła w jadalni. Jednak ogólnie podoba mi się :)
|
Ogólnie to ok, chociaż dla mnie zdecydowanie za ciemno i za mało przytulnie, dodałbym więcej jasnych barw, kwiatów ale rozumiem że jest tu realizowany pewien pomysł męskiego i ciemnego mieszkania. Krzesła w jadalni wywaliłbym i zamienił na inne. Podobają mi się okna w salonie (połączonym z jadalnią i kuchnią) i gabinecie (bo to jest gabinet, tak?)- są świetne.
|
Świetne mieszkanie dla takiego typowego starego kawalera ;) Błagam, który chłop myśli o kwiatkach? To i tak cud, że tutaj są aż dwa. Gdybym zobaczyła męskie mieszkanie z kwiatuszkami, firaneczkami i przytulnymi pierdółkami, to zaczęłabym się poważnie niepokoić :P To, co mi nie pasuje, to te fioletowe akcenty. Fiolet nie jest męski :D
|
Cytat:
Apropos projektu. Teoretycznie nie mam się do czego przyczepić. Bardzo dobrze dobrana kolorystyka, świetnie połączyłeś maxisowe meble, tym samym nadając temu mieszkaniu takiej surowej elegancji, która z pewnością przyciągnęłaby kawalerów z dobrym gustem. Jedynym minusem, jaki dotychczas zauważyłem, to musisz popracować nad oświetleniem, by obiekty nie jarzyły się taką jasną poświatą. :) |
Całkiem przyjemne mieszkanie. Nie najprzytulniejsze, ale jednocześnie ani ponure, ani surowe. Idealne właśnie dla kawalera. Ma swój klimat :)
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to białe regały na książki. Jakoś mi się "żrą". Cytat:
|
Podoba mi się - wyszło męsko i mrocznie.
Kolorystyka współgra ze sobą. Łazienka jest genialna. Jedynie przyczepiłabym się do trochę "niemęskiego" różowego kwiatka w przedpokoju :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:22. |