![]() |
Odp: St. Cloud
Ten dom jest świetny, wszystko do siebie pasuje. Najbardziej podoba mi się okrągły stół w jadalni, ogród i sypialnia z różowymi zasłonami. Salon też jest idealny, wywaliłbym jedynie flagę USA na ścianie.
Mogę się tylko przyczepić do sypialni dziecka - tapeta zbyt rzuca się w oczy i jest tam według mnie za wiele niebieskich akcentów. Ocena: 10/10 ;P Jest szansa, że udostępnisz dom do pobrania? :D |
Ładny.
Na początku trudno mi było określić czy to dom, raczej sądziłem, że to jest dom bractwa, biblioteka... No ale. Samo wykonanie bardzo ładne i staranne, pomijając pokój dziecięcy, który mi się w ogóle nie podoba, za dużo wymieszanych różnych tekstur. W ogrodzie, który także mi się podoba, wszystkie meble dałbym w jednym kolorze, bo widzę i białe, i miedziane. Podsumowując dom mi się podoba, ale nie wprowadziłbym tam moich simów. 9/10 :) |
Dom Gubernatora? Byle nie tego z The Walking Dead XD
Dom zdecydowanie na bogato. Podoba mi się. Fajnie, że wiele pomieszczeń jest utrzymanych w jednej kolorystyce - zgniłej zielni :) Mnie się tam ta flaga na ścianie akurat bardzo podoba - jakiś patriotyczny akcent musi być :) No i świetne paterny! :) |
Jest tak hamerykański jak w hamerykańskim śnie. Podoba mi się ogród, bryła też jest spoko, ładnie się prezentuje :)
|
Naprawdę dobry dom :)
Bryła, cały ogólny plan genialne. Świetna ta tapeta w pokoju dziecięcym.Chociaż ta reszta jakaś taka średnia. I za dużo wzorków w całym domu.Oczo***ne paski, trójkąty, kółka. 7/10 |
bardzo ładny dom - choć nie jestem fanką takich licznych i dużych przestrzeni.
oglądając zdjęcia myślałam o tym ile czasu, pracy i zaangażowania musiał Cię on kosztować. brawo :) |
Jest opcja, że będzie do pobrania?
Idealny jest... |
Cytat:
Dom bardzo mi się podoba, wyglądem idealnie mi się wpasowuje do filmów o amerykańskich politykach. Jedyne co mi się nie podoba to pokoje z zieloną tapetą w paski, ale to tylko dlatego, że nie lubię tego koloru na ścianach ;) |
Dom cudowny! Jedyne co mi przeszkadza to to ogrodzenie na dachu.:D I czy byłby ktoś na tyle miły i mi wytłumaczył jak zrobić takie schody z półpiętrem? Jestem totalną ciapą jeśli chodzi o bawienie się kodami.:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:19. |