![]() |
Odp: Smakowite simy Frytka.
Twyla lepsza, moim zdaniem. I bardziej przypadła mi do gustu w pierwszej odsłonie.
|
Twyla na drugim zdjęciu wyszła przeuroczo :) Ma piękne, wielkie oczy i fajny kolor włosów. Jest bardzo dziewczęca do czego pasuje ta śliczna sukienka w kwiaty :)
Ruth także mi się podoba, ale to tło ją przyćmiło, rozprasza uwagę. Simka ma ładną twarz, podoba mi się jej makijaż i brwi. Fajny kształt i kolor fryzurki. Biżuteria też jest ok, szczególnie przykuwa uwagę łańcuch na szyi :) |
Witaj na forum frytki!
Pierwsza simka jest okej. Kolorystyka też okej, w sumie najładniejsze co ona ma to nos i oczka. Ogólnie taka lalka. Druga simka w skrócie, the Best of yours. No a trzecia, to tak jak z pierwszą, Barbie ale w innej stylizacji. Tak więc ładnie, ale popracuj nad tymi tłami, bo obciążają sesję 😊 |
Twyla ładniejsza w pierwszej stylizacji. Ładna fryzura i strój. Ma taką słodką twarzyczkę.
Strasznie nieprzyjemne to tło w prezentacji drugiej simki. Jej strój mi się także nie podoba. Fryzurę ma całkiem całkiem. Brzydki ten kolczyk w nosie. (nie trawię takich) |
Ruth Sander przypadla mi do gustu :) Naprawde mi sie podoba, moze bym lekko zmienila stroj i wyjela ten kolczyk w nosie! :D Wiem, nie bede zbyt oryginalna mowiac, ze tlo zdjec zawalilo sprawe :D Zbyt moce jest. Natomiast Twyla o wiele bardziej podoba mi sie w 1 stylizacji, o wiele bardziej korzystniejsza fryzura i ubranie. Moze jej makiajz nie przypadl mi do gustu, ale kto co lubi :D Zapraszam w wolnej chwili do siebie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:51. |