![]() |
Bitwa o Dom - wersja Simowa: WYNIKI KONKURSU
Po ponad dwóch miesiącach konkurs dobiegł końca. Mam nadzieję, że była to dla wszystkich dobra zabawa i będziecie go miło wspominać! :smile: Czas ogłosić wyniki... ... ale najpierw, podziękowania :hihi: Całą litanię podziękowań kieruję do Administracji za pozwolenie na organizację Bitwy o Dom, szczególnie do Charionette, która wykonała logo, nagłówki poszczególnych etapów i znosiła moje ciągłe prośby (a na początku trochę ich było ;P ), jurorkom - Björk, Liv i Myrtkowi - za ocenianie prac uczestników, co nie zawsze było łatwym zadaniem oraz za to, że pomagały mi czasem podejmować decyzje związane z organizacją i doradzały w kilku kwestiach, a przede wszystkim dziękuję uczestnikom, że się zgłosili i tak chętnie brali udział w Bitwie! :fun: Nadeszła pora, na którą wszyscy czekają. Znaczy, najbardziej czekają Shiver i krewetka, ale inni chyba też :cool2: Praca nr 1 autorstwa Shivera uzyskała 8 głosów. Czy praca krewetki zdobyła więcej? Spoiler: pokaż Proszę, żeby laureaci zgłosili się po rangi do kogoś z czerwonych :smile: Dla przypomnienia: Cytat:
Jeszcze raz gratuluję, nie tylko zwycięzcy i srebrnemu medaliście, ale też wszystkim pozostałym uczestnikom świetnych prac ;)) |
Odp: Bitwa o Dom - wersja Simowa: WYNIKI KONKURSU
Dzięki za miłą zabawę i gratulacje dla zwycięzcy :)
|
Gratulacje qwertemu wygranej :3
Jego niektóre prace powaliły mnie na kolana. <3 Dziękuję również za każde głosy, które trafiły na moją osobę :3 |
Łojezuchryste :O
Kompletnie odebrało mi mowę! Nigdy jeszcze nie wygrałem niczego związanego z simami (no dobra, wygrałem, ale nie tutaj). Bardzo dziękuję za wszystkie głosy i Pinkiemu za świetny konkurs :) Gratulacje dla krewetki i innych uczestników, poziom prac był nieziemski :love: Kilka razy byłem niemal pewien, że odpadnę, a jednak się udawało :rolleyes: Dziękuję raz jeszcze :) I jeszcze taka moja propozycja - zrównałbym czas trwania rang, przecież krewetka będzie Mistrzowskim Projektantem do początku kolejnej edycji, a nie tylko 3 miesiące ;) |
Cytat:
|
Gratuluję, panowie :) Obaj wypadliście dobrze, aczkolwiek cieszę się, że to mój faworyt w tej rundzie zdobył pierwsze miejsce :)
Krewetko - szacun za projekt kuchni w TS4 :) |
Gratuluje!! Super że dotrwaliście tak daleko, jestem pełna podziwu;) Ja przez wyjazd musiałam zrezygnować ale ciesze się bo do finału doszli najlepsi! Już cieszę się na edycję zimową:D
|
Gratulacje! Mysle, ze miejsca zasluzone :) No i tobie Pinki tez sie naleza oddzielne gratulacje :D Szkoda, ze mi sie gra wysypala i zmuszony bylem zrezygnowac, ale co przezylem i zrobilem, to moje :D
|
Gratulacje chłopaki! Zasłużyliście oboje, mieliście świetne prace i byliście najlepsi! :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:25. |