![]() |
Simowy Pejzaż 2014 - Głosowanie TS2
Zapraszam do głosowania na najlepszy pejzaż w TS2
Praca nr 1 Praca nr 2 Praca nr 3 ZABRONIONE JEST GŁOSOWANIE NA SIEBIE! Takie praktyki będą karane dwumiesięcznym banem. |
Odp: Simowy Pejzaż - Głosowanie TS2
Łał, poziom prac jest naprawdę wysoki. Nie spodziewałem się jakiś super prac z TS2, ale autorzy naprawdę się postarali. Zamieszczone krajobrazy jak najbardziej dorównują poziomem TS3 i TS4. Ostatecznie zagłosowałem na pracę 2gą. Mimo, że sezon letni się już skończył, to jednak ten obrazek najbardziej mnie przekonał. Aż chciałoby się przenieść na taką plażę... ;)
|
Druga praca najlepsza ze wszystkich, nie napaćkana jak pierwsza, a i bardziej wyrazista od trzeciej. :D
|
Dwójkowa grafika do mnie już kompletnie nie przemawia... Najbardziej spodobała mi się praca nr 2, może dlatego, że aż tak bardzo nie widać, że to dwójka...
W pracy nr 1 wszystko się z sobą zlewa, co jest bardzo na minus. Z kolei praca nr 3 zbyt ciemna/szara/czy jakkolwiek inaczej to opisać. Pewnie chodziło o jakąś tajemniczość/grozę czy coś, ale nie kupuje tego ;) |
Jedną pracę rozpoznaję a nawet dwie :) Zagłosowałem na pracę drugą. Bije od niej takie ciepło i jest dla mnie "przyjemne"
|
Praca nr 2. W pierwszej jest za dużo wszystkiego, tak bardzo w moim stylu :D Nie ma jakiegoś wyraźnego punktu zaczepienia dla oka, a to jednak minus. Trzecia jest za ponura, preferuję nieco żywsze kolory :) Natomiast praca nr 2 od początku zwróciła moją uwagę, bardzo fajny pomysł ;)
|
Dla mnie tylko nr dwa, czysta i piekna wizja egzotycznych klimatow, az jestem zadziwiona ze dwojka ma takie mozliwosci. Widac reszta ich nie wykorzystuje. Powodzenia dla tworcy. :D Pozdrowionka cmok :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:43. |