![]() |
Simowy Pejzaż 2014 - Ogłoszenie wyników
Z przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcami konkursu są:
TS2 - Shiver TS3 - Christa TS4 - kontrowersyjna kaczuszka Gratuluję! :) Dziękuję również pozostałym uczestnikom, Wasze prace były naprawdę świetne. Autorzy poszczególnych prac: TS2: Praca nr 1 - Szlachcic Praca nr 2 - Shiver Praca nr 3 - Liv TS3: Praca nr 1 - Genesis Praca nr 2 - Christa Praca nr 3 - Diana TS4: Praca nr 1 - kontrowersyjna kaczuszka Praca nr 2 - Chwalisława Praca nr 3 - Hebe |
Odp: Simowy Pejzaż - Ogłoszenie wyników
Gratulacje dla zwycięzców. :D
Gratulacje również dla uczestników, świetne prace. Szczególne gratulacje dla Genesisa który urzekł mnie swoją pracą. I dziekuję wszystkim za głosy <3 |
Gratuluję zwycięzcom, a także pozostałym uczestnikom :) Świetne prace!
|
Dziękuję wszystkim za głosy! :love:
I gratulacje dla wszystkich, świetne prace :) I dla siebie też, bo zgadłem autorów prac z dwójki, chociaż to akurat trudne nie było :P |
Gratuluję zwycięzcom. Ale mnie rozczarowuje tak niski udział. To forum ma tylu użytkowników, wezcie udzial zebysmy mogli na serio wybierac 20-cia, 30-ci, a nie pomiedzy 3-ma pracami, naprawde szkoda, ze tak malo. Ale zdjecia w tym konkursie byly ladne :D Jeszcze raz gratulacje :)
|
Gratuluję szczególnie Shiver za to, że udało jej się zrobić prostą, fajną pracę, trzymającą klimat dwójki a przy tym wciąż przyjemną dla oka. :D Z całą pewnością zasłużona nagroda.
|
Gratuluję wszystkim zwycięzcom jak i wszystkim biorącym udział :)
|
Gratuluję wszystkim wygranych :) Tym bardziej, że to były prace na które sama zagłosowałam :)
Co do pracy numer 1 w TS3 to tak przeczuwałam, że jest to praca Dona (pamiętałam twoją pracę z poprzedniej edycji i wydały mi się podobne :P) Żałuję, że sama nie wzięłam udziału, ale przegapiłam termin i jakoś tak wyszło ;P Może następnym razem :) |
^podobne? :O ;P
No nie, znow drugie miejsce ;P Moze do trzech razy sztuka? :rolleyes: :D Dziekuje wszystkim za glosy i gratuluje zwyciezcom :) i nie, w mojej pracy nie wykorzystalem miliard roznych efektow :P |
gratulacje dla wszystkich zwycięzców :smile:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:57. |