![]() |
Mam problem, zakupiłam niedawno The Sims 3 oraz dodatek Rajska Wyspa.Zainstalowałam Dodatek, ale teraz nie mam pojęcia jak włączyć normalna gre the Sims 3 bez dodatku. Na pulipicie mam the Sims 3 i Dodatek, kiedy kilkam The Sims 3 - gra wymaga płyty Rajska Wyspa. Jak wejść w tryb miasta the SIMS 3? bo nie zawsze chce grać w dodatek.
nikt nic ?:( |
Odp: Problem z przejŚciem do the sims 3
Jeśli kupujesz rozszerzenia do The Sims 3, to zawsze musisz do napędu wkładać płytę z najnowszego dodatku, który masz. Więc tak czy siak musisz odpalać grę z CD Rajskiej Wyspy.
Cytat:
PS Nie można pisać posta pod postem. |
dzieki za odpowiedz :) a to ze napisalam post pod postem to nic sie takiego nie stalo :D co do dodatku to po to go kupowalam zeby grac, ale chodzi o to ze nie wiem jak przejsc do swiata Sims 3 ? przeanalizowalam wszystkie opcje gry dodatku i nigdzie nie ma przejdź bądź pokaż mapę świata SIMS 3
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi ci o okolicę Sunset Valley, to normalnie wchodzisz w laucher TS3, klikasz "graj", gra ci się ładuje i możesz wybrać nową rozgrywkę w wybranej okolicy, w twoim przypadku okolicę z podstawy (Sunset Valley) albo miasto z dodatku (Isla Paradiso). Tyle na ten temat. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:34. |