![]() |
Problem z sasiadami i wyjazdem do miasta.
Hej wszystkim. Pare dni temu zrobilam aktualizacje swiatecznego dodatku i karier. Wpisalam tez kod na bb.moveobjects zeby mozna bylo puscic wodze fantazji. Nie wiem czy to jest tego powodem ale opisuje co zrobilam :D
Mianowicie problem jest teraz taki ze za kazdym razem jak ktos mnie odwiedza , ten osobnik , sasiad czy przyjaciel juz z mojego domostwa nie wychodzi ! Siedzi tam dniami i nocami dopoki go nie wywioze do miasta. Potem nadchodzi kolejny problem , mam 4 simsow , kiedy zabiore jednego na inna parcele w momencie gdy reszta jest w pracy a potem wroce do domu to wszystkie pozostale simsy tez wracaja do domu i traca przez to punkty kariery. Praktycznie przestalam nimi wychodzic. Ostatnio w trakcie gry wyszlam do zarzadzania swiatami i po powrocie do gry moje simsy robily zupelnie inne rzeczy niz im kazalam. Jak np zamiast spac to oni gdzies latali po calym domu zajmowali sie swoimi rzeczami. Stracilam kontrole ! :) Ktos jeszcze ma takie problemy ??:D |
Odp: Problem z sasiadami i wyjazdem do miasta.
Ja mam ten sam problem. Nie mam pojęcia, co z tym zrobić, dlatego wyprowadziłam moją rodzinę do nowego domu i po prostu nie będę zapraszała nikogo.
|
Wygląda na to, że to po prostu bug. Też to mam, robię przyjęcie i nie mogę potem wyprosić gości.
Ocena pracy również spada |
Dobra po spedzeniu 2 h wczoraj na rozwiazywaniu tego problemu powiem wam co zrobilam :D Kombinowalam ile moglam bo w koncu nie po to tyle siana wywalam na gre zeby sie w niej ograniczac wiec wytestowalam inna parcele. Po prostu przenioslam ich do innego miejsca i niestety musialam zaczac budowanie domu od kompletnego zera , tym razem bez kodu na move.objects i zadzialalo.
Co prawda dzisiaj mam problem ze zmywaniem bo nie chca mi po sobie sprzatac , ale w grze jak w zyciu czasami sie nie chce wiec z tym moge zyc :P haha wytestujcie ! :) |
Też miałam ten problem, pożegnaj nie działało i mieszkała ze mną trójka sąsiadów. Zadziałało pojechanie z nimi do miasta i zostawienie ich tam.
|
Tak , to prawda ale odpowiada mi to rozwiazanie tylko na chwile bo przeciez chce prowadzic towarzyskie zycie :)
ja wyprowadzilam ich na inna parcele i przestalam uzywac kodu na moveobjects. Podzialalo gram juz dobry tydzien i nic sie nie dzieje :) czekam na nowy dodatek :) :) :) |
Tak wiem ale ja swoją przeprowadzam, nie używam kodu moveobjects a i tak w każdym domku nie mogę się ich pozbyć
|
Cytat:
Sąsiedzi nie chcieli wychodzić od nas bo widzieli dom jako parcele publiczną.:smile: |
Dziękuję działa !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:22. |