![]() |
Simowy Sylwester - głosowanie
Która praca Waszym zdaniem jest najlepsza?
Głosowanie trwa do 4.01.2015 r. do godz. 21:00. Dziękuję za liczne zgłoszenia i życzę wszystkim powodzenia :)! Prace znajdują sie w TYM temacie. |
Odp: Simowy Sylwester - głosowanie
trójka mnie strasznie urzekła! ten klimat! :love:
ale czwórka też świetna praca! :D autor/ka musiał/a się nieźle napracować przy tylu simach :D |
Kurde, wybór był strasznie trudny, bo wszystkie prace są świetne, ale ostatecznie zagłosowałem na dwójkę. Za doskonałe ujęcie i idealne fajerwerki w tle :D
|
Oddałem głos na prace numer 2. Widać, że autor użył wyobraźni :)
|
Mój głos poszedł na trójkę, ładne wykonanie i klimat. Dwójka też jest całkiem dobra, ale te białe krawędzie wokół simów... nie wygląda to zbyt estetycznie :(
|
Jak patrze na prace nr. 3, od razu przypomina mi sie moja sesja zdjeciowa do jednego z zadan w Czterech Zywiolach :D
Praca nr. 2 jest niezla, ale ta biala obwodka, ktora nie zostala usunieta, psuje caly efekt. Moj glos idzie na numer 4 :) |
Praca numer 3 i praca numer 5 są równie dobre, ale ostatecznie zagłosowałem na piątą. :D
EDIT: Aaa, zapomniałem! Czy admini też mogą głosować? xD Bo jak nie to mój głos można odjąć. |
Głos poszedł na czwórkę :)
Wszystkie prace były bardzo dobre, ale ta zdecydowanie zwróciła moją uwagę, fajnie że dużo się na niej dzieje, reszta prac jest raczej dosyć statyczna ;) Mimo wszystko życzę wszystkim powodzenia :) |
Mogą, nie wiesz przecież czyja praca jest czyja ;)
|
Mój głos poszedł na pracę numer 2.
Oglądając ją, poczułam tę sylwestrową atmosferę i wyłącznie tym sugerowałam się w głosowaniu. Ale wszystkie prace podobały mi się, jednak ta dwójeczka dla mnie taka najbardziej sylwestrowa. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |