![]() |
Forum Awards 2015 - OGŁOSZENIE WYNIKÓW
Mamy zaszczyt ogłosić zwycięzców tegorocznego Forum Awards:
*** Dziękujemy za udział w corocznym Forum Awards. Mamy nadzieję, że wyniki spełniły Wasze Oczekiwania. Zwycięzców proszę, by w tym temacie wypowiadali się w kwestii koloru rang, które niebawem zostaną nadane. Przypominam, że zdobywca rangi Debeściak może również wybrać sobie kolor nicka. Tutaj macie tablicę kolorów RGB http://www.blog.gdaq.pl/2010/01/paleta-kolorow-rgb/ Do zobaczenia za rok :) |
Odp: Forum Awards 2015 - OGŁOSZENIE WYNIKÓW
Wow, dziękuję za rangę Króla Internetu, nie spodziewałem się tego! :D Trochę mi szkoda, że nie udało mi się utrzymać rangi Storytellera, ale gratuluję Liv i w zupełności zgadzam się co do jej wygranej, Miasteczko jest świetnym OJSG. I w ogóle gratuluję wszystkim rang, a w szczególności Paździochowi, który w tym roku trochę zaszalał. :D
Co do mojej rangi, jeśli można to prosiłbym o czerwony kolor, a jeśli nie to wtedy czarny. EDIT: A więc jednak KRÓLOWĄ jestem? XDDD @Hefalump: Królowa jest tylko jedna xD Nie podoba Ci się? :D EDIT2: Nie, jestem zachwycony, zostaw. :D Potem sobie zmienię nick na odpowiedni. @H: Strach się bać xD |
Jak miło zobaczyć wyniki :)
Pragnąłbym również podziękować wszystkim, którzy na mnie głosowali. W ogóle sama nominacja, była dla mnie szokiem. Do tej pory jestem i chyba zostanę w szoku. Jeszcze raz z całego serca DZIĘKUJĘ WAM. Choć wolałbym wiedzieć, kto na mnie zagłosował, aby osobiście podziękować, ale jeżeli nie można to nie :) Gratuluję również innym uczestnikom. Kilka moich faworytów wygrało, ale tez niektórych nie. Jeszcze raz dziękuję :love: :love: A kolor poproszę ten #cc9966 Macie ode mnie wszyscy wielki uśmiech. http://i.imgur.com/DoIeWN5.jpg @Hefalump: Kolor zmieniony :) @Lepki: Jeżeli można byłoby prosić o zmianę koloru na ten? #5c3317 Proszę najmilej :) @H: Proszę bardzo :) |
Gratki wszystkim.
Dziękuję za docenienie. Dziękuję za głosy, cośtam cośtam XD Szkoda, że 50% rang została poucinana :( noale (a co do koloru rangi, poproszę o 53aa97) @Hefalump: Done :) |
Kamil jaka świetna ranga! Te ''>'' uuu ;;
|
Zostawcie mi to ">" proszę XDD
|
No dzieki za glosy :D W tym roku glosowanie na Videostorytellera, bylo nieco bardziej zaciete (i szczerze mowiac zaskoczyla mnie liczba glosow na Gio, no ale nie bede sie nad tym tematem rozwodzic).
Poprosze #czaaarnom range :) Gratuluje reszcie ;> @H: Bardziej czarna nie będzie, sorka :D @G: no troche lipa, ale ujdzie :lol2: :D |
Gratuluję wszystkim zwycięzcom :D
I dziękuję za głosy oddane na mnie :love: |
Dziękuję wszystkim za głosy (również za te oddane na stylera) :) Miło się poczuć docenionym. I gratuluję całej reszcie zwycięzców, a także wszystkim nominowanym.
PS Szlachcic, to co z tym nickiem? :P @H: Zrobione po raz drugi ;) @Hebe: Dzięki. Myślę, że już nie zmienię zdania :D |
Bardzo dziękuję userom za wszystkie nominacje (byłam aż w 4 sondach :O - mogę dostać rangę Wielka Przegrana? :D), a także za oddane na mnie głosy. Szczególnie dziękuję tym, którzy głosowali na mnie w dogrywkach, to było naprawdę niesamowite :love:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:59. |