![]() |
Oczyma Wyobra¼ni 2015 - G³osowanie
Opis postaci:
- Sanjana! - m³oda, czarnow³osa dziewczyna mia³a ju¿ wychodziæ z gmachu uczelni, gdy us³ysza³a swoje imiê. - O której masz lot? - spyta³a blondynka, gdy j± dogoni³a. - D³ugo ciê nie bêdzie? Mam problemy z tym kodem... - Samolot do Mumbaju mam przed 18. Pode¶lê ci swój program - u¶miechnê³a siê. Odk±d zaczê³a studiowaæ informatykê w Nowym Jorku, w³a¶ciwie nie by³a w swoim ojczystym kraju. Teraz wraca³a tam na ¶lub swojej starszej siostry Chandni. Jej jasnozielone sari powinno pasowaæ na uroczysto¶æ. Wiêkszo¶ci jej znajomych jej kraj kojarzy³ siê g³ównie z Bollywood. Czemu ta drobna dziewczyna o br±zowych oczach wyjecha³a tak daleko? By³a ciekawa ¶wiata. Chcia³a czego¶ wiêcej od ¿ycia. Nie chcia³a byæ w przysz³o¶ci tylko ¿on± i matk±. Pragnê³a zainwestowaæ w siebie. Jednak to wcale nie oznacza, ¿e zapomnia³a o swojej kulturze. Która z prac Waszym zdaniem przedstawia prawdziw± Sanjanê? Prezentacje prac z TS 3 znajdziecie w tym temacie. Przypominam, ¿e nie mo¿na ujawniaæ, która praca jest czyja i na kogo siê g³osowa³o. G³osowanie potrwa do 17.04.2015 r. do godz. 22:00. Dziêkujê za udzia³ w konkursie i ¿yczê powodzenia wszystkim uczestnikom http://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif. |
Odp: G³osowanie
Od momentu, gdy zobaczy³em pracê numer 1, to od razu widzia³em Sanajê, Niestety praca numer 2 tylko na ostatnim zdjêciu jest trochê podobna. Mo¿e to przez ubiór. Zag³osowa³em wiêc na pracê 1. Powodzenia :)
|
Ja mam dok³adnie takie samo zdanie jak Lepkie Paluszki. Dwójkowa simka jest moim zdaniem ³adniejsza, ale praca numer 1 ¶wietnie oddaje opisan± postaæ. Odda³am g³os na jedynkê. :)
|
ja z kolei g³os odda³am na pracê numer 2, mia³am podobne wyobra¿enie o Senjanie ;)
|
Mój g³os na nies³usznie niedocenion± (patrz: sonda) pracê nr 2.
- Widzieli¶cie kiedykolwiek studentkê, która idzie na zajêcia ubrana w tradycyjny strój ludowy? Ja nie. - Jej wygl±d odpowiada opisowi. - Wielki plus za ostatnie zdjêcie. |
Równie¿ g³osujê na pracê numer dwa, z twarzy bli¿ej jej do opisu "drobnej dziewczyny o br±zowych oczach". Simka w pracy numer jeden ma znacznie bardziej masywn± twarz, poza tym nie podoba mi siê jej makeup, kojarzy mi siê z w±grami. Poza tym Liv s³usznie zauwa¿y³a, ¿e na co dzieñ studentka raczej nie ubiera³aby siê w sari.
|
Ja oddaje glos na prace nr. 1. Simka ma o wiele bardziej ciekawsza twarz i jakos bardziej pasuje mi do opisu, wzgledem simki nr. 2.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:50. |