![]() |
[CAS] 4t2 Stealthic Aquaria - retekstura włosów
http://i.imgur.com/mvn7wvp.png Proszę Państwa, oto moja pierwsza retekstura włosów. Nie powiem, jestem z siebie dumna (choć retekstury nie są rzeczą skomplikowaną, no ale...) :aww: No więc. Oto retekstura włosów autorstwa Stealthic przekonwertowana z TS4 do TS2 przez Nightingalesims w stylu maxis-match. Do retekstury użyłam tekstur i kolorów autorstwa Simgaroop, jedynie nieco zmodyfikowałam blond i czerń. Kolorów jest MEGA || Mediafire Dodałam dwa nowe kolory: jasny brąz i naturalny blond, proszę o pobranie jeszcze raz. Pobierz: MEGA || Mediafire Autorzy: Stealthic (mesh), Nightingalesims (konwersja), Simgaroop (tekstury/kolory) Dziękuję za wszelakie zezwolenia na wrzucanie tej retekstury do Internetów. |
Odp: 4t2 Stealthic Aquaria - retekstura włosów
Super! Jak będę na kompie to na pewno pobiorę, tym bardziej, że nie mam żadnych naprawdę długich włosów dla simek :)
|
Wyglądają naprawdę świetnie, pobieram ;) Mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na tej jednej reteksturze i wrzucisz coś jeszcze :)
|
Dziękuję za komentarze :)
^Mam już gotową kolejną reteksturę, jeśli zdobędę pozwolenie autora konwersji na udostępnianie jej, to ją tu wrzucę. |
Te reteksturki i całe włosy genialnie się prezentują .
Pobieram! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:56. |