![]() |
Dwudziestopięciolecie serii
Jak wszyscy wiemy, w tym roku mija dwudziestopięciolecie serii The Sims. W związku z tym EA planuje wiele nowych atrakcji:
Poza tym w sklepach pojawił się nowy merch związany z marką the Sims, np. w sieci Cropp. Kilka godzin temu oficjalny profil The Sims zmienił swój wygląd i wstawił nowy filmik, nawiązujący do pierwszych dwóch części The Sims. Według Kotatku, może to być znak, że TS1 i TS2 jeszcze w tym tygodniu trafią do cyfrowej dystrybucji! Co o tym myślicie? Czy faktycznie tak się stanie? EDIT: pojawiła się nowa strona w związku z 25-leciem: https://www.the-sims-y2k.com |
Odp: Dwudziestopięciolecie serii
Jeśli za tym pójdzie wysyp nowego CC do jedynki to jak jestem niepijąca - otworzę szampana!
|
No ja przebieram nóżkami z niecierpliwości 😀😀
|
O jaaa, to by było ekstra :rolleyes: myślałam ostatnio o zagraniu w dwójkę, szczególnie jak widzę dodatki/kolekcje/coś do TS4 (i ich ceny...):|
|
Pamiętam, jak premiera TS2 wywoływała we mnie ogromne wrażenie i potem zawód, że mój komputer tego nie udźwignął 🥲
TS1 i TS2 to dla mnie nostalgia i świetne czasy dzieciństwa. Nie mogę się doczekać powrotu! |
Cytat:
|
ja pierdzielę, ja taka stara baba 30 lat i dawno się tak nie cieszyłam na cokolwiek, a szczególnie na nową gierkę :D serio jak odpalę simsusie jedyneczkę na kompie to chyba będę płakać ze szczęścia, już od dawna chciało mi się zagrać. to jest najlepszą część :D bo ta czwórka to jest jakieś nieporozumienie jak dla mnie :fun:
|
Czy te dwie pierwsze wersji Simsów będą po prostu przystosowane do aktualnych systemów, czy planowany jest też remake i odświeżenie ogólne? Informacje w internecie są różne, ale może tutaj czegoś się dowiem ;)
|
Cytat:
|
Jak na razie jedyne co słyszałem, to o "rereleasie", co może oznaczać wszystko i nic. Moim zdaniem, jeżeli nie użyto słowa remaster, to należy oczekiwać oryginalnej jedynki i dwójki z jakimiś łatkami żeby działały na nowych systemach. Nic więcej. :)
Btw, pojawiła się właśnie nowa strona w związku z dwudziestoleciem! https://www.the-sims-y2k.com |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:59. |